Honda FR-V: Fun Recreational Vehicle

De Honda FR-V is tegelijkertijd fun to drive maar ook very practical indeed. Een monovolume die niets moet weten van stijfburgerlijkheid maar des te meer van swingende jonge huishoudens. Monovolumes hebben we ondanks hun stilaan toenemende hipheidsfactor nooit echt kunnen smaken.

Praktisch en ruim zijn ze doorgaans wel maar wij associëren ze nog altijd teveel met terminaal getrouwde koppels met een stuk of wat jengelende kinderen … en dus zeker niet met rijplezier, laat staan passie of uitstraling. Anderzijds moeten we toegeven dat onze visie zo langzamerhand niet meer klopt met de werkelijkheid. Zo wist onze vorige test van de week, de Mercedes-Benz B-klasse, ons te bekoren met zijn fraaie looks en puike wegligging en een schattige mini-monovolume zoals de Renault Modus vinden we eveneens redelijk onweerstaanbaar.

De vorig jaar geïntroduceerde Honda FR-V hoort wat ons betreft ook thuis in dat rijtje jonge wolven die een frisse wind laten waaien in een doorgaans wat saai segment. Overigens staan de initialen FR-V voor "Family Recreational Vehicle", waarmee Honda wil aangeven dat het om een veelzijdig voertuig gaat.

Lees meer op http://www.auto-test.be

[img]www.belg.be/ws/voertuigen/hondafr.jpg[/img]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here