CÜVA FT DJ F.R.A.N.K een klepper van formaat

CÜVA, het Canadese muziekcollectief bestaande uit Vick Krishna en Craig Smart is opnieuw met de Belgische DJ F.R.A.N.K. (www.dj-frank.be) en de Belgische producer Andy Janssens (Kate Ryan, Nick Kamen) alias AJ DUNCAN de studio ingedoken. Na het succes van « In da club » is het deze zomer tijd om met een 'interludium-dance-song' uit te pakken 'Anybody out there'.

DJ F.R.A.N.K. : « Speciaal voor België hebben we gekozen om deze zomer uit te pakken met 'Anybody out there'. We zijn nog één keer (wegens groot verzoek van heel wat fans, reacties die we krijgen via mail bijvoorbeeld) teruggegaan naar onze dansbare roots die je bijvoorbeeld in 'Summerjam 2003' en vooral in 'Nunu' kan terugvinden. 'Anybody out there' is een single die opnieuw geschreven is door mijn Canadese vrienden/collega's Craig Smart, Vick Krishna en de Belg Andy Janssens'. Deze zomer gaan we met CÜVA heel wat promotie doen in België maar het is natuurlijk ook tijd om veel 'buitenlandse promotie' te verrichten want de single 'In da club' komt staat momenteel op de release in Frankrijk, Duitsland, Nederland, Italië, Spanje… » aldus DJ F.R.A.N.K.

In Nederland is 'CÜVA FT DJ F.R.A.N.K' deze week trouwens de 'tip van de week' in het populaire muziekprogramma 'Top of the pops'. De single 'In da club' werd vorige week met verpletterende cijfers 'gemaakt' bij 538 en de barometer van de hitparade is daar al stevig in beweging. Net als in Frankrijk waar dit Belgische product op bijzonder veel applaus en enthousiasme kan en mag rekenen.

Mogen wij even heel gelukkig zijn met het gegeven dat CÜVA FT DJ F.R.A.N.K een klepper van formaat heeft gemaakt met 'Anybody out there'. Het nummer klinkt bijzonder aanstekelijk, heeft een grote dosis meezingbaarheid en het is feest en party vanaf de eerste noot. Je mag er zeker van zijn dat deze knaller het succes van 'Nunu' zal evenaren. De vinyl van het nummer is met warm applaus onthaald, wedden dat jullie ook zullen genieten van deze cd-single. Er staan trouwens drie tracks op, de extended versie en ook de DJ F.R.A.N.K. vs DA FLIP (Filip Vandeputte) remix en die klinkt 'heerlijk'!

Vanaf vrijdag 24 juni 2005 ligt deze nieuwste single van 'CÜVA FT DJ F.R.A.N.K.- ANYBODY OUT THERE' in de winkels. Wees maar zeker dat het 'partytime' zal zijn de volgende dagen & weken!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here