Seduced gaat met HEY LADIES internationaal !!!

De voorbije week was de nieuwste single 'Hey Ladies' van Seduced één van de HITCLUB APPROVED platen bij Radio Donna. Het resultaat was er dan ook tijdens het leuke item 'Jump or dump' later in de week want de single heeft het overtuigend gehaald. Voor Cindy, Katrien & Reshum van Seduced start de 2 de Seduced-zomer op rij en hij belooft bijzonder druk te worden. Uiteraard primeert België MAAR we kunnen niet ontkennen dat het buitenland staat te springen om SEDUCED te verwelkomen.

In het verleden waren er al internationale releases voor 'Good 2 B' (Frankrijk, Spanje, Nederland), 'Venus', 'On da beat'. Vandaag mogen we meegeven dat er opnieuw goed nieuws is voor Seduced vanuit Spanje want daar komt de single 'Hey Ladies' uit op het prestigieuzen Blanco Y Negro label. Ondertussen kan je de videoclip van ' Hey Ladies' op muziekzender JIM aan hoge frequentie zijn voorbijkomen.

Nog leuk om te weten, op dinsdag 21 juni maakt P-Magazine en Seduced bekend welke 2 dames de zwangere Cindy en Katrien van Seduced na de zomer tijdens optredens gaan vervangen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here