Belle Perez ontmoet zaterdag steracteurs in Amsterdam

Zondagavond was Belle Perez nog te gast als jurylid in Star Academy en sinds maandagochtend staat ze op de set in het warme Curaçao. Aanleiding is de TV-special die de Nederlandse televisie (TROS) met haar inblikt. Overigens kon je Belle Perez gisteren aan het werk zien in de speciale 'Tien om te zien'-aflevering die de TROS op Nederland 2 heeft uitgezonden. Het ging hier om een compilatie-aflevering van vorige zomer in Blankenberge.

Terwijl Belle van het mooie weer in Curaçao kan genieten, draait de promotie voor de nieuwste single « Que viva la vida » natuurlijk op volle toeren. Als alles meezit zou morgen de videoclip van Belle Perez haar nieuwste single « Que viva la vida » moeten aankomen uit Amerika. Een paar weken geleden trok Belle met de Nederlandse regisseur Robert K.C. Brouwers naar het Spaanse Sitges (nabij Barcelona) om er de videoclip in te blikken.

Vervolgens zijn de gemonteerde beelden naar de Amerikaanse studio's van filmgigant DreamWorks verzonden. Zij vonden de clip alvast waanzinnig goed. Bedoeling is dat de makers van de aanstormende kaskraker « Madagascar » beelden uit de film integreren in de clip van de nieuwste Belle Perez single « Que viva la vida », tevens de officiële themasingle van de film in de Benelux.

Belle keert aanstaande zaterdag 11 juni terug uit Curaçao op de Nederlandse luchthaven van Schiphol. Na aankomst gaat het onmiddellijk richting het Amsterdamse Tuschinkski Theater om daar de Nederlandse voorstelling van de film « Madagascar » bij te wonen in het gezelschap van de steracteurs Ben Stiller, Chris Rock, David Schwimmer en Jada Pinkett Smith. Zij lenen namelijk hun « stemmen » aan de film « Madagascar ». Na afloop heeft de zangeres een meet-and-greet met de cast van « Madagascar » onder het oog van de voltallige pers. Van een nieuw hoogtepunt in de carrière van Belle gesproken…

Dat de film « Madagascar » een topper is staat nu al vast. DreamWorks (producent van o.a. « Shrek », « Shrek II » en « Shark Tale ») heeft 2 weken na de Amerikaanse première van de film de nummer # 1 in de Box Offices te pakken. De voorbije week heeft « Madagascar » de film 'Star Wars episode III' verslagen met een recette van meer dan 100 moi $.

« Madagascar » is een ijzersterke 3-D animatiefilm gemaakt door regisseurs Eric Darnell en Conrad Vernon. « dieren » en het « dierenrijk » staan centraal in de prent. Voor de stemmen zorgen o.a. de steracteurs Ben Stiller (Alex de leeuw), Chris Rock (Marty de zeebra), David Schwimmer (Melman de Giraf), Jada Pinktett (Gloria het paard).

MADAGASCAR CAST

Ben Stiller

Hij werd geboren op 30/11/1965. Stiller scoorde succes in de films « Dodgeball « en « There's something about Mary ». Bij het grote publiek is Ben Stiller zonder twijfel dé man uit de films « Meet the parents « en « Meet the Fockers ». Daarin neemt hij op overtuigende wijze de hoofdrol voor z'n rekening.

Chris Rock

Hij werd geboren op 07/02/1966. Op z'n palmares staan heel wat bekende films : « Bad Company », « Beverly Hills Cop II » « Doctor Doolittle ». Chris Rock is een all-round acteur en in de spannende trillers « Leathal Weapon 4 » en « Papparazi » maakt de acteur dan ook z'n opwachting.

David Schwimmer

Hij werd geboren op 02/11/1966. Qua films valt z'n ervaring al aardig mee. Zo speelde David Schwimmer mee in de prenten « Since you've been gone », « Six days, seven nights », « Love & Sex ». Het meeste bekendheid heeft David Schwimmer echter verworven door z'n rol in de tv-serie « Friends ».

JADA PINKETT SMITH

Jada Koren Pinkett werd geboren op 18/09/1971. Sinds '97 is ze mevrouw Will Smith en samen hebben ze 2 kids, een zoontje 'Jaden' en een dochtertje 'Willow'. Als actrice is Jada Pinkett Smith bijzonder succesvol en populair. Zij werkte mee aan volgende films : « Collateral », « The Matrix – reloaded », « The Matrix – Revolutions », « The Nutty Professor » en « Set it of ».

Informatie over Madagascar kan je vinden op…
www.madagascar-themovie.com
www.belleperez.be

[img]www.belg.be/ws/i_nieuws/bellepegr.jpg[/img]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here