DELHAIZE LANCEERT PAASFEEST TEGEN DE BESTE PRIJS

Na het succes van haar traiteurconcept dat eind vorig jaar gelanceerd werd, brengt Delhaize nu een nieuwe catalogus uit met lentesmaken. Dankzij een assortiment dat traditie en eenvoud weet te combineren, bewijst Delhaize dat men een traditioneel menu kan bereiden zonder uren in de keuken te moeten doorbrengen. Bovendien is dit voor Delhaize een mooie gelegenheid om haar traiteurconcept dat vorig jaar gelanceerd werd, andermaal in de kijker te zetten met een nieuwe catalogus, aangepast aan de culinaire tendensen van het seizoen. Dit jaar zitten eenvoud, smaak en kleine prijsjes mee aan het feestmaal.

Pasen is een goede gelegenheid om met heel de familie aan te schuiven aan een heerlijke en traditionele feestmaaltijd. Maar het zou veel aangenamer zijn om van dat festijn te kunnen genieten samen met de gasten. Dit jaar gaat traditie gepaard met convenience. Er is niet veel werk nodig om van een klein gerecht een culinaire topper te maken. De aankopers van Delhaize hebben producten geselecteerd die kwalitatief én eenvoudig zijn om te bereiden.

Aperitiefjes om de toon te zetten

Bij Delhaize kunnen de klanten kiezen uit verschillende soorten zakouski's en minihapjes van het Delhaize-huismerk. Vers of diepgevroren, er is voor alle smaken en alle budgetten wat wils! De glaasjes van Delhaize zijn gebruiksvriendelijk en vooral onontbeerlijk bij de aperitief. Vis of gourmet, ze zullen bij uw gasten ongetwijfeld in de smaak vallen! Ze worden per 6 verkocht aan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here