Bijzonder veel interesse voor Laura Lynn uit Nederland

Ze had het in het begin bijzonder moeilijk om het allemaal te kunnen plaatsen en beseffen maar ondertussen is de nieuwe "Vlaamse Schlagerkoningin" Laura Lynn klaar om het vervolg van haar debuutsingle 'Je hebt me 1000 maal belogen' op te starten. Die eerste single van de West-Vlaamse zangeres staat voor de 9de week in de Ultratop 50, deze week op # 5. In de Vlaamse Top 10 blijft Laura Lynn het bijzonder goed doen want ondertussen staat ze al voor de 7de week op rij op # 1 met haar single en het ziet er naar uit dat het zo nog wel even gaat duren.

Achter de schermen is Laura Lynn druk bezig om haar debuutalbum "Dromen" af te werken. Producer Phil Sterman zit met de zangeres en coach Wilfried Van Beveren al enkele dagen intensief op te nemen. Als alles meezit mag je eind juni het album "Dromen" en de nieuwe single verwachten. Wij zijn al eens gaan luisteren in de studio en het moet gezegd worden dat het resultaat 'prachtig klinkt'. Er werden kosten noch moeite gedaan om het album "Dromen" van Laura Lynn op te nemen. Een volledige blazerssectie, gitaren, zangkoortjes…alles wat er maar nodig is om een 100 % klinkend schlageralbum op te nemen. Co-producer en manager Patrick Vandewattyne is dan ook erg hoopvol gestemd: "We zijn sinds januari bezig om het debuutalbum van Laura Lynn in te blikken. Eerst hebben we de nodige mensen gesproken en gezien want ik kan je verzekeren dat het niet makkelijk is om schlagerliedjes te schrijven. Met heel wat trots kan ik zeggen dat je op "Dromen" heel wat originele nummers gaat terugvinden. Mensen die schlagers hebben geschreven waarvan je gaat schrikken en denken tiens ik wist niet dat zij dat in zich hadden".

In de wandelgangen hebben we geruchten opgevangen als zou 'Rocket', het platenlabel van Frans Bauer bijzonder veel interesse tonen om Laura Lynn ook in Nederland te lanceren. Anderzijds horen we ook dat "John De Mol" met z'n nieuwe zender 'TIEN' interesse zou hebben om iets met Laura Lynn te gaan doen. Manager Patrick Vandewattyne is echter formeel: "Ik ga niet ontkennen dat er interesse vanuit Nederland is. We hebben afgesproken met alle betrokken partijen en de platenfirma ARS in België dat we eerst in juni het album 'Dromen' van Laura Lynn zullen afwerken. Daarna gaan we kijken of we in Nederland Laura Lynn met haar debuutalbum 'Dromen' en de single 'Je hebt me 1000 maal belogen' ook kunnen lanceren maar laat het duidelijk zijn dat het album nu prioriteit is". Het aftellen naar kan beginnen en voorlopig kunnen we blijven genieten van die ijzersterke eerste single 'Je hebt me 1000 maal belogen' van Laura Lynn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here