Studenten Office management van Howest (de Hogeschool West-Vlaanderen) zijn erin geslaagd Pol Goossen naar Kortrijk te halen. Pol Goossen, beter bekend als Frank Bomans uit Thuis, brengt op donderdag 17 maart het stuk 'Uitgewist', een aangrijpende theatervoorstelling over dementie. Pol Goossen kreeg jaren geleden een dagboek in handen van een man wiens vrouw stierf aan de ziekte van Alzheimer. Hij gebruikte het dagboek om er een ontroerende theatervertelling rond te maken. Pianiste Gill Masson, die eerder met Pol samenwerkte in 'Reispap', zorgt voor de muzikale omkadering.  Het stuk van Pol Goossen valt bij velen in de smaak en was gezien de thematiek een logische keuze voor de tweedejaarsstudenten medical management assistant. Het verhaal wordt voor de eerste maal opgevoerd voor studenten die Alzheimer momenteel als een ver-van-mijn-bedshow beschouwen. Op die manier krijgen jonge mensen een heel andere kijk op de ziekte.

De voorstelling vindt plaats op donderdag 17 maart om 20.00 uur in de campus van Howest in de Renaat de Rudderlaan 6 in Kortrijk.  De toegangsprijs bedraagt 5 euro per persoon. De inschrijving is definitief na storting van het totale bedrag op de Howest-rekening. Na de voorstelling kan er gezellig nagepraat worden in de cafetaria van de campus. Vooraf inschrijven is noodzakelijk. Dat kan via de website www.howest.be/uitgewist.

De opleiding Office management biedt twee afstudeerrichtingen aan: executive management assistant, gericht op het brede management en medical management assistant, dat specifiek voor een medische omgeving opleidt. In beide afstudeerrichtingen onderscheidt Howest zich door de doorgedreven specialisatie en samenwerking met het werkveld.