Backstreet Boys rijden per ongeluk fan omver

Toen de toerbus van de Backstreet Boys wilden vertrekken op het vliegveld van het Duitse Düsseldorf raakte deze per ongeluk de 19-jarige Julia Wagner. Het meisje was onder de bus gesukkeld door de belagende menigte die de jongensband wilden begroeten. Julia moest onmiddellijk opgenomen worden in het ziekenhuis met een gebroken been.

De twee bandleden Nick Carter en Kevin Richardson zouden volgens de website nu.nl een bezoek gebracht hebben aan het meisje. Carter liet weten er 'alles aan te willen doen om het goed te maken' en 'heel veel spijt te hebben' van het ongeluk.

De Backstreet Boys zijn momenteel bezig met hun comebacktournee door Europa. De laatste jaren hoorden we weinig van de Backstreet Boys op muzikaal gebied. Nu de Backstreet Boys terug zijn blijft het de vraag of de opgegroeide pubermeisjes hun vroegere idolen niet vergeten zijn of dat er zich een nieuwe schare fans aandoet. Het blijft afwachten. In de jaren '90 hadden ze met 'Everybody' en 'I want it that way' groot succes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here