Lisa Del Bo gaat uit de bol

LISA DEL BO, geboren op 9 juni 1961 als Renilde Goossens is een sterk zangtalent met een gemoedelijke en vriendelijke uitstraling. Tijdens haar vele optredens wordt ze op handen gedragen. Je zou haar eigenlijk de vrouwelijke Helmutt Lottie kunnen noemen qua zangtalent zegt een van haar fans, haar carrière is haar leven, maar haar gezinnetje komt wel op de eerste plaats.

Het begon in 1990, toen haar echtgenoot en haar pianist een bandje instuurde naar VTM voor een deelname aan de Soundmixshow. Ze won de VTM Soundmixshow met de vertolking van "What's a woman" van Vaya Con Dios. Haar eerste single "Maar nu, wat moet ik zonder jou" uit 1990 werd slechts een klein succes. Maar Lisa bleef niet bij de pakken zitten en in 1993 schreef Lisa zich in voor de preselectie van het Eurovisiesongfestival met het liedje "Vlinder". Ze werd derde, maar ze bleef niet onopgemerkt. Met het liedje "Liefde is een kaartspel" mocht ze in 1996 naar het Eurovisiesongfestival.

Nadien is ze steeds sterker naar voor gekomen en na een korte stille periode, brengt Lisa Del Bo in 1999 het liedje 'Eenzaam gevoel' uit, een cover van 'Everybody's somebody's fool' van Connie Francis en is meteen de voorloper van de cd 'Best Of The Sixties', een cd boordevol vertalingen van internationale hits uit de jaren '60. Voor deze cd ontvangt Lisa begin augustus '99 een gouden cd.

Op dit ogenblik draait haar carrière op volle toeren en staat haar agenda volgeboekt. Lisa heeft onlangs ook het meterschap aanvaard van de Wereldjongerendagen van augustus in Keulen. Ze zal op vrijdag 3 juni tijdens het 'Bal Mondial' in het cultureel centrum 'Mozaïek' te Kortessem voor het eerst haar Wereldjongerenlied zingen. Bal Mondial wordt georganiseerd ten voordele van enkele jongeren in het weeshuis 'Manos Unidos' in Chili.

Op 04 juni gaat ze uit de bol in CC. De Werf (Aalst) samen met de Koninklijke Fanfare De Terjodenaren waar ze zal optreden met een 50 tal muzikanten uit de omgeving van Aalst. Aanvang om 20.00 uur. Kaarten zijn nog te verkrijgen op 0485/ 74 15 10

Muziek brengt mensen dichter bij elkaar. Meer info op http://www.deterjodenaren.be of http://www.lisadelbo.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here