Een cultuurdag met meer dan 40 optredens

Op 10 juli 2005 organiseert het gemeentebestuur Cultureluurs in Nazareth, een cultuurdag, vol optredens van verenigingen en artiesten. Kunst Adelt, de Koninklijke Harmonie Vrank en Vrij, de Koninklijke Fanfare Sint-Cecilia, SKEN, Smached, Hans Mortelmans, Johan Vander Beken, Albert Le Clercq en Raf Missorten tonen wat ze in hun mars hebben.

En er is meer. Eva De Roovere en Gerry De Mol (beste muziek in 2004 volgens Radio 1), Koen De Cauter en zijn drie zonen (gelauwerde jazzmuzikanten), Nathalie Hepp en Yann Gyssels (leraar muziekacademie Nazareth) zullen voor prachtige muzikale momenten zorgen.

Voor de kinderen is er poppentheater Pedrolino en zijn er workshops van Smached en SKEN.

Al deze optredens, meer dan 40 in totaal, vinden plaats in de namiddag, vanaf 14u, in en rond het Dorp.

Cultureluurs wordt afgesloten met een spetterend avondoptreden van Voice Male in de sporthal (Drapstraat 76). Deze groep groeide uit tot een nationaal en internationaal gewaardeerd collectief. Eigentijdse, eigenzinnige en vooral spannende bewerkingen van bekende hits uit de jaren tachtig en negentig, daarmee bereikt Voice Male een heel breed publiek van 7 tot 77. Sinds hun theaterdebuut speelde Voice Male meer dan 1.000 keer op diverse evenementen in binnen- en buitenland.

Deze 6 heren bouwden een stevige live-reputatie op, gekruid met een gezonde dosis humor en een vleugje nostalgie. Hun présence is speels en expressief, luchtig, warm en impulsief. Voor hun nieuwste tournee brengen zij liedjes van Belgische of Nederlandse makelij. Boudewijn de Groot, Ozark Henry, The Scene, Twarrès, het komt allemaal aan bod.

Tickets voor Cultureluurs, inclusief het optreden van Voice Male, kosten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here