De perfecte one night stand…

Er zijn 2 soorten one-night-stands: ofwel springen de vonken eraf ofwel blijft het bij een zielig, inspiratieloos gefriemel. Enkele tips voor wat vuurwerk. Tip 1 : Ga op jacht in een omgeving waar niemand je kent. Het is zoiets als niet-in-je-eigen-achtertuin-plassen. Tip 2: Zorg ervoor dat je aangetrokken bent tot je sekspartner. Neem niet de eerste de beste die zich aanbiedt. Tip 3 : Drink met mate. Je kent beslist je eigen alcoholgrens. Drink net zoveel dat je voelt dat je minder geremd bent. Te veel alcohol kan je bedprestaties verstoren en geven je de volgende ochtend een behoorlijke kater.

Tip 4: Draag sexy lingerie. Mannen zijn gek op lingerie. Naaktheid is leuk maar het mysterie en de erotiek er rond maakt het des te spannender. Tenzij dat je iets zoekt van hup en erover.

Tip 5: Wees voorbereid. Zorg dat je condooms bij de hand hebt. Een one-night-stand is niet het moment om een SOA op te lopen. Bovendien ken je hem niet, dus je weet niet wat voor akelige bacteriën er in zijn onderste regionen kunnen huizen.

Tip 6: Maak plezier in. Gooi uiterlijke schijn en sociale verwachtingen maar overboord. Geef jezelf helemaal over. Jouw plezier staat deze keer op de eerste plaats.

Tip 7: Kijk niet om. Voel je achteraf niet schuldig. Het is te laat. Je kunt d e klok niet terugdraaien.

Tip 8: Doe alsof je hem nooit meer wilt terugzien. Zeg iets over een andere man (je vriend of ex) van wie je nog steeds houdt. Of zeg dat je de volgende weken een drukke agenda hebt. Laat absoluut geen telefoonnummer achter. Doe en zeg niets wat hem de indruk geeft dat je hem terug wilt zien. Laat jezelf niet toe verliefd te worden. Wat je deelde met je one night stand was leuk, vol passie en lust maar het kan niets worden.

Tip 9: Speel je seksmaatje vriendelijk maar kordaat je woning uit.

Maak hem wakker als jij vindt dat hij al te lang is gebleven. Zeg hem dat je nog weg moet en dat hij niet alleen in je huis mag blijven.
Bedank hem voor de geweldige nacht, maar zeg dat je vriend op je zit te wachten.
Praat nog even na samen. Wees eerlijk en maak duidelijk dat je alleen seks zocht.
Ontbijt samen en maak grapjes over de nacht die jullie hebben doorgebracht. Til er niet te zwaar aan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here