Feestelijke opening van het vel'oh!-station BGL BNP Paribas in Luxemburg.

Dinsdag 11 mei hebben Jean-Sébastien Decaux, gedelegeerd bestuurder van JCDecaux België en Luxemburg, François Bausch, eerste schepen van de stad Luxemburg die verantwoordelijk is voor mobiliteit, en Eric Martin, Algemeen Directeur van BNP Paribas Luxemburg en voorzitter van het directiecomité van BGL BNP Paribas, het nieuwe vel'oh!-station BGL BNP Paribas Kirchberg officieel geopend. Deze feestelijke opening volgt op de ondertekening van een verdrag tussen de stad Luxemburg en BGL BNP Paribas waarbij de bank zich geëngageerd heeft tot deelname in de financiering voor de verwezenlijking van dit station.

Van alle Europese hoofdsteden die een fietsverhuur systeem voor stedelijke verplaatsing aanbieden is Luxemburg de eerste stad die samenwerkt met bedrijven. "Met veel plezier verwelkomen wij deze samenwerking met BGL BNP Paribas om een vernieuwend project te verwezenlijken, de motor van het concept van zachte mobiliteit in het hartje van de hoofdstad," verklaart François Bausch, eerste schepen en verantwoordelijke voor mobiliteit. "Wij zijn vol vertrouwen dat dit idee met veel enthousiasme onthaald zal worden door de werknemers en klanten van het bedrijf en dat ook andere ondernemingen, zelfs andere steden, ons voorbeeld zullen volgen". Eric Martin: "Toen het idee van het oprichten van een vel'oh!-station op het domein van BGL BNP Paribas ongeveer één jaar geleden ontstaan is, heeft de directie van de bank niet geaarzeld om haar steun te verlenen. Het ging om een baanbrekend project dat perfect paste in het beleid van deze onderneming om duurzame ontwikkeling te bevorderen en zijn engagement op het vlak van verantwoordelijkheid voor de maatschappij en het milieu te versterken."

Dankzij de ligging dichtbij de stations Bricherhaff en Kiem past het vel'oh!-station 'BGL BNP Paribas Kirchberg' perfect in het netwerk van fietsen met zelfbediening van de stad Luxemburg dat momenteel 54 stations telt, verspreid over de hoofdstad. Jean-Sébastien Decaux, gedelegeerd bestuurder van JCDecaux België en Luxemburg, verklaart: "Wij zijn zeer verheugd over het feit dat we BGL BNP Paribas kunnen steunen in haar beleid van duurzame ontwikkeling door een nieuw vel'oh!-station voor een versterkte zachte mobiliteit op te richten. Dit initiatief toont heel goed het succes en de belangstelling die vel'oh! opwekt, en we zijn ervan overtuigd dat dit een nieuwe dimensie zal geven aan fietssystemen met zelfbediening in Luxemburg, en dat dit een nieuw toonbeeld voor ontwikkeling zal vormen."

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here