Topmodel Adriana Lima de superster uit Brazilië

Topmodel Adriana Lima stelde pas haar parfum ' So in love ' voor, daarom serveren we je graag nog even de beste momenten van de bloedstollend mooie babe. Adriana Lima is ook bekend van haar reclame voor lingeriemerk Victoria's Secret of Guess Jeans. Wie is Adriana Lima: Sinds augustus 2003 is de mooie Braziliaanse Adriana Lima de nieuwste ambassadrice voor Maybelline. Ze werd ondekt op 13-jarige leeftijd tijdens het winkelen. Op 15-jarige leeftijd won ze reeds de Braziliaanse Ford Supermodel-wedstrijd en werd wereldwijd haar tweede.

Na haar verhuis van Brazilië naar New York tekende ze een contract met Elite Model Management. De combinatie van haar schoonheid en sex-appeal zorgde ervoor dat ze meteen opgemerkt werd door de meest voortreffelijke fotografen.

Haar gezicht straalde op billboards op Times Square en wordt inmiddels over de hele wereld herkend dankzij de Guess campagne en talloze andere modereportages zoals voor Elle, Vogue, Marie Claire, Vogue Italië en Harper's Bazaar. – Reclamespot Victoria's Secret: Angels in VeniceFoto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here