Katie Holmes wil maagd blijven

De 26-jarige actrice Katie Holmes, de nieuwe vriendin van Tom Cruise wil maagd blijven tot aan het huwelijk, dat heeft ze laten weten aan haar vrienden. Tegenslag voor Tom Cruise want de twee hebben sinds een paar weken een relatie. Dit hebben de managers van beide acteurs donderdag bevestigd. Het koppel zit op dit ogenblik in Rome waar Tom Cruise zijn prijs zal in ontvangst nemen op het Italiaanse filmfestival de David di Donatello Award.

De mannen van Jaggle.nl denken dat ondanks dat hij homo schijnt te zijn, toch een aantal aantrekkelijke dames in bed weet te lullen. Rebecca de Mornay, Mimi Rogers, Nicole Kidman, Penelope Cruz en nu Katie Holmes. Volgens Nu.nl heeft hij voor zijn vriendin Katie en zichzelf een hotelkamer van ongeveer drieduizend euro per nacht geboekt. "Hij wilde een romantische sfeer en heeft zoveel mogelijk rode rozen besteld als er maar in de kamer konden staan", En… van het ene komt er het andere.

Foto's zijn hier op mokkels.nl te zien en op deze site staat de trailer van Batman Begins waar Katie in meespeelt. Deze acteurs/actrices spelen er ook in: Christian Bale, Michael Caine, Katie Holmes, Ken Watanabe, Liam Neeson, Morgan Freeman, Cillian Murphy, Gary Oldman, Tom Wilkinson, en Rutger Hauer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here