Wat zeg jij nog na een seksdate.. Enkele suggesties

Wie al met meerdere mannen seks heeft gehad, weet dat het naspel nogal eens een afknapper kan zijn. Want wat zeg je zoal vlak na het kwakje en voor het "tot ziens"? Onlangs klaagde een vriendin van me over haar seksmaatje: "ik speel heel graag met hem", vertelde zij, maar nog geen seconde na het hoogtepunt staat hij al op, neemt een tissue en veegt zijn zweet weg. Daarna komt hij af met een warme washand en wast me" Dit noem ik nu even de "moederlijke aanpak". Want geef toe. Het is proper en die warme doek kan echt wel lekker aanvoelen tegen je lies. Of niet?

Het is maar één van de vele manieren om af te ronden. Je hebt ook nog die mannen van de "emotionele aanpak" die meestal gepaard gaat met een gniffel van voldoening omdat er goed werk werd afgeleverd. Een "dat was fantastisch" vult dan de stilte in de kamer. Als het effectief wel goed was, volgt er een bevestiging. Als er zo één van die pijnlijke stiltes valt, dan weet je dat je ergens toch steken hebt laten vallen. Wees ook wat voorzichtig met de overdrijving. "Dit was de beste seks die ik ooit gehad heb". Het kan nogal overkomen alsof je sekspartner voor de juryleden van Idool2004 moet verschijnen die hun scorebordje omhoog houden. Of je prestatie nu goed of slecht was, over het algemeen lig je er niet om medailles in ontvangst te nemen.

Bij de "knuffelkonijn" aanpak lig je na de daad nog wat na te aaien en te kussen. Het is voor velen enorm leuk. Laat je in deze zeemzoete atmosfeer niet verleiden tot een "I love you" als het bedmaatje je "heetengereed" was vanop één of andere chatbox. Het klinkt echt verschrikkelijk goedkoop op zo'n moment. Wil je hem toch een compliment geven, zeg dan beter "je bent echt wel een heet stuk" of "Verdorie, jij kunt er ook wat van",

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here