Op 28 september 2009 lanceert Proximus mobiel internet met een voorafbetaalde data-simkaart. Met Mobile Internet Pay& Surf kan men overal en snel surfen op een laptop zonder een maandelijks abonnement wat hen toelaat om hun kosten perfect te beheren. Voor prepaid mobiel internet betaalt de gebruiker 2,5 euro per dag en met de herlaadbonus kan hij zelfs nog extra gratis dagen krijgen om te surfen.

Sinds april 2004 hebben de zakelijke klanten van Proximus toegang tot mobiel internet via het snelle 3G netwerk. Mobiel internet geraakt steeds meer ingeburgerd in België, ook bij residentiële klanten. Daarom biedt Proximus vanaf 28 september prepaid data simkaarten aan voor mobiel internet. Met Mobile Internet Pay&Surf kan men snel mobiel werken en surfen voor 2,5 euro via het 3G netwerk van Proximus dat al een bereik heeft van 91% van de bevolking. Bovendien kunnen de klanten met de herlaadbonus extra gratis dagen krijgen om te surfen. Mobile Internet Pay&Surf is bedoeld voor klanten die mobiel internet niet zo vaak gebruiken. Proximus wil met dit nieuwe prepaid aanbod de toegang en het gebruik van mobiel internet zo eenvoudig mogelijk maken, zonder maandelijks engagement voor de klanten en hen zo toelaten hun kosten perfect te beheren.

Prepaid-klanten kunnen een data simkaart kopen voor 10 euro waarbij 4 dagen surfen met een maximum van 200 MB is inbegrepen. Herladen kan vanaf 5 euro (voor 2 dagen surfen en max 100MB ) tot en met 50 euro (20 dagen surfen en max 1GB). Voor elke herlaadbeurt van minimum 10 euro binnen 31 dagen krijgt de klant een herlaadbonus van 2 tot 10 extra surfdagen. Om mobile internet te gebruiken plaats de klant de simkaart in de USB stick die als modem dient om zijn laptop draadloos te verbinden met het mobiele netwerk. Ter herinnering: Belgacom-klanten die een internet abonnement hebben, kunnen dankzij de gratis optie Mobile Internet Free Weekend tijdens het weekend en op feestdagen via de laptop in heel België gratis mobiel surfen.

Meer informatie over Pay&Surf: http://customer.proximus.be/nl/Mobile_Internet_Laptop/MIL_Prepaid.html