Genkenaar verkrachte verschillende honden

Een ongehuwde Genkse arbeider, zou in de loop van 1997 tot en met 1999 verschillende honden uit het Genkse dierenopvangcentrum verkracht hebben toen hij als vrijwilliger in het opvangcentrum werkte. De honden wilden seks zei de man. De rechtbank vraagt zich af of de man nog normaal is en stelt zich vragen bij de geestelijke toestand van de beschuldigde. Daarom heeft de correctionele rechtbank van Tongeren vanochtend beslist om de man te laten onderzoeken door een psychiater-deskundige.

Het Nieuwsblad schrijft " De man beweerde dat de honden vragende partij voor de seksuele handelingen waren en dat ze geen pijn voelden. Hij voegde eraan toe dat hij de honden seksueel genot verschafte, waarvan ze anders hun hele leven zouden verstoken blijven."

Speurders namen in totaal meer dan 30.000 compromitterende foto's in beslag tijdens een huiszoeking bij de Genkenaar. De foto's waren ook op internet te zien, de man zette ze ten toon onder de schuilnaam Freki

De man maakte duizenden goed herkenbare foto's en filmpjes van zichzelf en de honden en plaatste die onder de schuilnaam ,,Freki'' op het internet. Speurders namen in totaal meer dan 30.000 compromitterende foto's tijdens een huiszoeking bij de Genkenaar in beslag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here