Uniek concert de Filharmonie voor het goede doel.

Kiwanis Aalter Baekeland organiseert op 23 januari 2009 een eerste uniek Frans Luxeconcert in de Brielpoort te Deinze. In samenwerking met de Provincie Oost-Vlaanderen zal het 70 koppige orkest van de Filharmonie werken vertolken van Claude Debussy en Benjamin Britten. Dirigent is Michael Schonwandt, sopraan is de jonge en talentvolle Oost-Vlaamse Liesbeth Devos. Enkele titels van de gebrachte werken : Les Danseuses de Delphes, La Cathédrale Engloutie, Les Feuilles Mortes, Feux d'Artifice. Het is een integraal Frans, toegankelijk en romantisch repertoire. Men zou van minder warm krijgen in de winter! De deuren gaan open om 19.30 uur. Het concert vangt stipt om 20 uur aan. Kiwanis Aalter Baekeland doen haar best om er een geslaagd spektakel van te maken en verwachten dan ook rond de duizend toeschouwers.

Voorzitter Arthur Delaruelle: "Volgens onze statuten moeten wij elke verdiende euro toewijzen aan een sociaal project uit de streek. Wij kozen voor het DVC Heilig Hart alsook voor Huis Ten Bosse 120 te Deinze. Beide projecten krijgen van ons de helft van de netto-opbrengst. En er komen geen goocheltrucs aan te pas: onze leden moeten hun eigen kaarten ook betalen. Kaarten kosten 12 Euro in voorverkoop en zijn te verkrijgen bij Optiek Brildesign, Karel Picquelaan 33A te Deinze of door storting op rekeningnummer 001-5635657-33 met vermelding van uw naam en adres. De avond zelf kan je aan de deur eventueel ook nog een toegangsticket verschaffen, maar dan aan de prijs van 13 Euro".

Er is eveneens de mogelijkheid om er een superavond van te maken met een champagnetafel. Een tafel voor u en uw gasten met een champagne en verfijnde broodjes is te bekomen voor de som van 500 euro (8 personen per tafel), eveneens te storten op bovenvermelde rekening. Na het concert is er volop gelegenheid om na te praten in de bar van de Brielpoort. Iedereen van harte welkom. Link: http://www.kiwanis-aalter.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here