Knaap zet bedscène met 16 jarige vriendin op het net

Het is aan u als lezer om uit te maken of de informatie 100% correct is. Op de website van zeikerdje.com staat volgende bericht. "Michael B. de pedofiel" Niet voor onder de 16 jaar Sex Angst Grof taalgebruik. Ik wil jullie even kennis laten maken met Michael B. Michael is een stoere jonge van 19 uit Almere. Ze zeggen daar in Almere: Het kan in Almere. Dit dacht Michael ook en ging wat leuks verzinnen waar dit MP3tje het gevolg van is.

Hiervoor heeft hij namelijk de 16 jarige Michelle naar zijn kamer gelokt. Daar stond de webcam al klaar en lag er een vriend onder het bed. En natuurlijk hebben we de opname ook voor je. Ik heb even stukjes uit het filmpje bekeken en ik kan er niet helemaal uit opmaken of Michelle het nu zelf ook echt wil. Michael probeert zelfs aan het eind van het filmpje Michelle wijs te maken dat het helemaal haar fout is. enz…. (einde bericht op zeikerdje.com)

We stellen ons de vraag hoe je zo laag kan vallen om een opname met je vriendin op het internet te grabbel te gooien. Er is weliswaar bijna niets te zien op het filmpje en het is ook onduidelijk omdat de kamer verduisterd is, maar het is wel een goed voorbeeld hoe sommige jongeren meisjes misbruiken om eens grappig te doen.

Wat sommigen hiermee willen bereiken weten we niet, maar een goede raad, krijg je drang om je vriendin te filmen en wil je nadien het filmpje ook nog op internet zetten, laat je dan een paar jaar opnemen in een instelling, met wat geluk komt je verstand met ouder worden.

Volgens de website http://www.jaggle.nl zouden er op dit moment 3 aangiftes gedaan worden tegen Michael, te weten een DDoS, bedreiging en sex met een minderjarige. Zorg je dat je vanavond thuis bent, Michael schrijft Jaggle

Volgens onze comments zou het meisje 16 jaar zijn.

Update – Lees hier het vervolg van het verhaal:
http://www.belg.be/index/b_leesmeer.php?x=1368

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here