...

Gene Thomas vervangt Christoff tijdelijk als presentator

foto-upstarsGene Thomas vervangt Christoff tijdelijk als presentator van de Vlaamse Ultratop 50

In januari van 2017 brengen Christoff en zijn KLUBBB3-collega’s Jan Smit en Florian Silbereisen hun tweede album uit, dat gekoppeld is aan hun eerste Europese tournee, die op vrijdag 14 april neerstrijkt in de Antwerpse Lotto Arena. Door het tourschema kan Christoff in januari, maart en april een aantal keer de presentatie van de Vlaamse Ultratop 50 op Radio 2 niet voor zijn rekening nemen. Daarom werd collega zanger en presentator Gene Thomas gecontacteerd en hij zal Christoff zes keer vervangen.

Voor Gene is het de eerste keer dat hij plaatsneemt achter de microfoons in een radiostudio. “Naast acteren in een tv-serie, is radio nog iets wat ontbrak op mijn lijstje. Zingen, liedjes schrijven, tv-programma’s presenteren en meespelen in een musical heb ik allemaal al gedaan, maar presenteren in een radiostudio, dat is toch weer iets anders. Ik ben heel benieuwd, maar ook dankbaar dat ik deze kans krijg om één van de paradepaardjes van Radio 2 te presenteren.

Christoff is succesvol op zijn manier en hij heeft doorheen de jaren zijn eigen stijl ontwikkeld. Wij klinken anders qua stem en ik denk dat je ook een verschil gaat horen in de teksten. De magie van radio is de verbeelding en de illusie, het ingebeelde visuele en daar sta ik m’n mannetje wel in denk ik.”

Zondag 8 januari 2017 presenteert Gene Thomas de Vlaamse Ultratop 50 de eerste keer op Radio 2, tussen 16.00 en 18.00 uur. In maart en april hoor je hem nog vijf keer.

Het nieuwe Gene Thomas album ‘Warme wintersongs’ is fysiek en digitaal te koop én te beluisteren via streaming.

www.genethomas.be