Think Media host 'zware' websites bij COMBELL

Think Media, dat via dochterondernemingen De Vrije Pers N.V. en Meta Media NV uitgever is van onder meer Ché, P-Magazine, Menzo, Motoren&Toerisme en Officieel Playstation Magazine, heeft voor COMBELLgekozen als betrouwbare hostingpartij. Omdat al hun websites dagelijks duizenden bezoekers ontvangen en om het e-mailverkeer in goede banen te leiden hadden zij nood aan een nieuwe partner.

Met P-magazine, Ché, Menzo, Motoren & Toerisme/Moto & Loisirs, Motorwereld, Officieel Playstation Magazine, Chief, Modelspoormagazine, Spoorwegjournaal/Journal Du Chemin de Fer, www.demotorsite.be en www.clint.be bereiken de Think Media Magazines de volledige mannenmarkt en zijn ze een belangrijke speler in het Vlaamse tijdschriftenlandschap. Met wekelijks meer dan 500.000 lezers verwelkomt de website van P-Magazine alleen al duizenden bezoekers per dag. Die bezoekers moeten 24/24 en 7/7 op de websites terecht kunnen. Door de grote interactiviteit van de websites kun ze deze niet bij een doorsnee webhoster plaatsen. Ann Nisot van Think Media verdedigt de keuze voor COMBELL: "Uptime is van levensbelang voor onze websites. Bezoekers willen niet regelmatig foutmeldingen krijgen en voor onze medewerkers is het belangrijk dat hun e-mail steeds bereikbaar is. Bovendien hebben we geen tijd om duizenden spammails te lezen". "COMBELL kwam aan al onze wensen tegemoet. Zij beschikken over meerdere datacentra in België wat zorgt voor een redundante verbinding. Dat de servers in België staan was een belangrijke vereiste, het belang van lokale hosting neemt met de dag toe. Het is zeer belangrijk dat de servers in het land staan waar de meeste bezoekers vandaan komen. Aangezien wij vooral de Vlaamse mannenmarkt bereiken is dit dan ook een logische keuze. Bovendien doet COMBELL alles in eigen beheer en beschikken zij over een uitmuntende expertise" aldus Ann Nisot.

COMBELL is reeds sinds 1999 actief als specialist in domeinnamen en webhosting. Zij bieden gamma aan internetdiensten zoals domeinnamen, e-mailhosting, shared hosting, dedicated servers, virtuele servers, fax services, online backup, co-location en sharepoint hosting. COMBELL is de grootste hostingpartij in België. Niet alleen groot in aantal klanten, ook groot in service. De gratis 24/7 helpdesk voor alle klanten via een gratis 0800 nummer is daarvan het grootste voorbeeld. "Klanten willen graag ondersteuning in hun eigen taal" zegt Christophe Van den Bulcke, marketingdirecteur bij COMBELL. "De meeste van onze klanten bevinden zich in België en Nederland en vinden ondersteuning zeer belangrijk. Bovendien zijn klanten bij ons geen nummers en kan iedereen bij ons terecht: van particulier tot grotere bedrijven zoals Think Media. We kunnen zelfs meegroeien met de klant: iemand kan starten met een klein hostingpakket en kan doorgroeien tot een eigen server of een volledige rack in ons datacenter". Het belang van serverhosting wordt door COMBELL bevestigd. Vandaar ook onze plannen om in 2010 een eigen datacentrum te openen in Gent. Dit is een van de eerste lokale datacenters in België van de nieuwe generatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here