Gratis duivenprogramma voor de duivenliefhebber

Reemt & Arjen Hahn, twee duivenliefhebbers met een hart voor de duivensport bieden sedert 23 december 2004 zonder kosten hun zelf ontwikkeld duivenprogramma "Duif3000" aan op hun site. Iedere duivenliefhebber kan het gratis downloaden na een korte registratie. We hebben het programma zelf getest en moeten zeggen dat het een zeer mooi uitgevoerd en gebruiksvriendelijk programma is. De meeste hebben een afkeer van gratis, maar geloof ons, het zal de echte duivenliefhebber wel bekoren.

Duif3000 is een programma, waarmee de gebruiker een administratie kan bijhouden van zijn duiven, hun nakomelingen en hun prestaties. Natuurlijk kan je er ook stambomen (eventueel met foto) mee afdrukken. Honderden liefhebbers uit meerdere landen hebben al van deze gelegenheid gebruik gemaakt. Met de toelichting op de software en de gebruikerstips kan men met het programma uitstekend uit de voeten. Wanneer er toch nog vragen zouden zijn, zegt Reemt en Arjen Hahn mag je steeds een mailtje sturen.

Nog even vermelden, de site is onderverdeeld in een aantal aandachtsgebieden, zoals de voeding, de hokken enz.., welke stuk voor stuk aan bod komen. Tevens zijn diverse foto's van duiven op hun hok opgenomen. http://www.hahnpigeons.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here