Miss Belgium Beauty finaliste zweeft vliegangst weg.

Myriam Delaere, de enige West-Vlaamse finaliste Miss Belgium Beauty 2009, zal komende zaterdag 23 augustus haar vliegangst overwinnen aan boord van een zweefvliegtuig. Samen met haar meter topturnster Aagje Vanwalleghem gaat ze op het vliegveld van Valenciennes (Noord-Frankrijk) de lucht in met een ervaren instructeur van de Kortrijk Flying Club. Beide dames hebben grenzen verleggen in het bloed. Vliegen zonder motor, als een vogel vrij in de lucht, wordt voor hen een nieuwe unieke ervaring die hen hopelijk van hun vliegangst verlost.

Met de vliegreis naar Egypte in het verschiet wil Myriam haar vliegangst overwinnen. "Ik heb nog nooit gevlogen, maar ik wil absoluut mee naar Egypte. Ik steek enorm veel energie in mijn campagne en wil dan ook doorgaan tot het einde" verklaart Myriam. "Voor de enige overgebleven West-Vlaamse finaliste Miss Belgium Beauty 2009 willen we wel een inspanning leveren" stelt voorzitter Guido Sergeant. Prompt werd Myriam uitgedaagd om van het echte vliegen te proeven aan boord van een zweefvliegtuig. Ook haar meter topturnster Aagje Vanwalleghem schrikt even van het idee in de lucht te zweven zonder motor. Na enige aarzeling gaan beide dames de uitdaging toch aan. Beide dames worden omstreeks 13u verwacht op het vliegveld. Na een korte briefing gaan ze de lucht in met een zweefvliegtuig met dubbele besturing. Een ervaren instructeur zal hen inwijden in de beginselen van het vliegen en aantonen dat een vliegtuig steeds wil blijven vliegen, ook zonder motor.

Meer info over zweefvliegen vind u op http://zweef.kfc.be en op www.zweefvliegen.be Meer info over Aagje Vanwalleghem op http://www.sport.be/aagjevanwalleghem/nl/ Meer info over Myriam Delaere vind u op http://www.boa-inc.be/delaeremyriam/biografie.html en op http://missbelgianbeauty.zita.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here