Vakantiewerking Deinze sluit de zomer af met speelplein fata – morgana!

Deze zomer genoten de jongeren uit Deinze van leuke en afwisselende zomerse activiteiten dankzij de Stedelijke Vakantiewerking. Van 7 tot 18 juli en van 4 tot 27 augustus was er elke namiddag speelpleinwerking en knuffelpas (voor kleuters van 4 tot en met 6 jaar) Telkens op dinsdag- en donderdagnamiddag was er een speciale grabbelpasactiviteit en op woensdagnamiddag werden de tieners verwend met coole activiteiten tijdens de Swapwerking.

Van 25 tot en met 27 augustus organiseren de monitoren een heuse fata – morgana op het speelplein. De opdrachten worden gegeven door onze eigenste speelplein Mega Mindy: Ze geeft 2 opdrachten voor de kinderen van het speelplein, 1 voor de monitoren en ook de kleinsten zullen twee opdrachten tot een goed einde moeten brengen. Aan de kinderen wordt gevraagd om gedurende de fata – morgana dagen zo veel mogelijk naar het speelplein te komen en een stevig handje toe te steken om de opdrachten te laten slagen.

Het geheel wordt op 27 augustus, tussen 15.30 en 17 uur afgesloten met een spetterende slotshow. De presentatie is in handen van onze eigenste speelplein – Gina – Lisa, onze eigenste speelplein – Steph Goossen en natuurlijk zal onze eigenste Mega Mindy er ook zijn! Alle ouders worden op de slotshow uitgenodigd, want ook zij zijn natuurlijk nieuwsgierig of het speelplein van Deinze een 5 sterren speelplein zal mogen genoemd worden! Speelplein Deinze! Zet hem op en ga ervoor! Info: tel 09/3818660 of mail jeugddienst@deinze.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here