Do special guest van Marco Borsato

Marco Borsato brengt voor zijn enige concert dit jaar in ons land, nu zaterdag op vtm live, een very special guest mee. Niemand minder dan Do, die samen met Marco het duet 'Voorbij' tot een hit maakte, zal haar opwachting maken op 's lands enige popfestival. Do is wellicht de populairste vrouwelijke artiest van het moment in Nederland. Haar eerste grote hit 'Heaven' – een danceversie van de wereldberoemde jaren 80 hit van Bryan Adams – was een hit in Nederland, Spanje, Duitsland én ons land, stond in de Amerikaanse Top 3 en behaalde de nummer 1 positie in Engeland, Australië, Nieuw Zeeland en Canada. De unplugged-versie bracht Do zelfs op 1 in de Amerikaanse hitlijsten, met als gevolg dat de nuchtere Brabantse in gigantische stadions voor tienduizenden mensen stond te zingen. Do ontving in 2003 een World Music Award voor Best Dutch Artist, scoorde een hit met 'Voorbij', haar duet met Marco Borsato, en werd tijdens de Nederlandse TMF awards uitverkozen tot Beste Vrouwelijke Artiest Nationaal.

Helemaal niet slecht voor een meisje uit Valkenswaard die op haar veertiende besloot haar veelbelovende tenniscarrière aan de wilgen te hangen om de muziekwereld te veroveren. In juli bracht Do haar langverwachte debuutalbum uit, simpelweg getiteld Do. En binnenkort komt de nieuwe single eraan: je kan 'Zingen in het donker' morgen (20 augustus) trouwens horen in Tien Om Te Zien op vtm. Maar het echte grote werk brengt ze zaterdag op het grootse podium van vtm live…

vtm live vindt zaterdag vanaf 13u30 plaats op het festivalterrein naast Flanders Expo in Gent. Op de affiche acht integrale concerten (10 uur live muziek!) van Bab, Jeroen van der Boom, Stan Van Samang, Tom Helsen, Soulsister, Natalia, Marco Borsato en Milik Inc. Extra tickets voor zijn nog steeds verkrijgbaar op www.vtmlive.be of 070 / 345 345.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here