American Power On Wheels 2008 Antwerpen.

Wegens het enorme succes van de 16 vorige uitgaven van American Power on Wheels, wordt in samenwerking met binnen- en buitenlandse Amerikaanse Oldtimer- en Classic Car Clubs, het 17de American Power on Wheels festival op 23 en 24 augustus 2008 georganiseerd. Dit weekend zal wederom plaatshebben op de Scheldekaaien ter hoogte van de Cockerillkaai te Antwerpen. Dat deze meeting aanslaat, zowel bij deelnemers als publiek, kunnen we opmaken uit het feit dat er verleden jaar meer dan 2.500 Amerikaanse voertuigen inschreven werden en ongeveer 12.000 bezoekers over de Scheldekaaien liepen. Hiermee is het American Power on Wheels Festival één van de grootste USA Car evenementen in Europa.

De organisatoren rekenen er op dat 17de uitvoering van American Power on Wheels opnieuw een hoogtepunt zal zijn op het gebied van Amerikaanse voertuigen, gaande van moto's, personenwagens, sportwagens, streetmachines, Hot-rods, Pick-ups, Jeeps, 4×4, U.S legervoertuigen tot vrachtwagens. De bezitters van Chevrolet USA, Pontiac, Ford USA, Cadillac, Buick, Dodge, Plymouth, Chrysler, Oldsmobile, Jeep, Mack, White, Harley Davidson, Buell, Indian enz. worden op dit weekend uitgenodigd voor een gratis deelname aan dit evenement.

Beide dagen start het treffen om 10u00. Alle bouwjaren en types zijn welkom, zowel de oude klassiekers als de moderne en nieuwe modellen, als het maar US voertuigen zijn. Er zal een bijpassende beurs plaatsvinden waar je terecht kan bij verschillende verkoopstandjes (een 50-tal) met allerlei gadgets, boeken, onderdelen, miniatuurauto's, T-shirts enz. Zondag is rond 17.00 uur de prijsuitreiking waarbij trofeeën zullen verdeeld worden. Deze trofeeën worden uitgereikt aan de zeldzaamste, de meest speciale of de best gerestaureerde modellen. Deelname met Amerikaans voertuig: gratis (+ 2 personen in de wagen), andere passagiers worden aanzien als bezoekers. Bezoekers betalen 8 euro.
www.apow-show.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here