Eerste Europees Kampioenschap Bikini Carwash in Lloret de Mar

Op zaterdag 6 september is het Spaanse Lloret de Mar het decor voor het eerste EK Bikini Carwash. Tevens wordt in de zonnige badplaats het BK Bikini Carwash georganiseerd. Opmerkelijk is dat de organisatie volledig in Belgische handen ligt. De ambitieuze broers Filip en Kristof Beerens willen zelfs over enkele jaren een WK Bikini Carwash organiseren. Voor wie 'Temptation Carwash' niet kent, even een opfrissing. 'Temptation Carwash' is vijf jaar geleden ontstaan als een soort 'car-entertainment'. Aanvankelijk werd er gekozen voor lokale Bikini Carwash wedstrijden, maar momenteel is 'Temptation Carwash' uitgegroeid tot een volwaardig totaalconcept. Je vindt ze op allerlei evenementen zoals de 24 uren van Zolder, International Tuning Salon en het All American Weekend. Het sensueel schuimspektakel kan je ook aantreffen op carwash locaties, garages, opendeurdagen en privé fuiven.

Temptation Carwash werd vorig jaar een volwaardige wedstrijd. Het eerste Belgisch Kampioenschap Bikini Carwash was een feit. Met het exotische kader en de talrijke mogelijkheden tot fuiven was Lloret de Mar de perfecte uitvalsbasis. Twaalf deelnemende babes en een 60-tal supporters reisden naar Spanje. Een vierkoppig Bikini Carwash team werd verkozen tot Belgisch kampioen. Dit jaar liggen de ambities van de broers Beerens een stuk hoger. "We organiseren op zaterdag 6 september het eerste Europees Kampioenschap Bikini Carwash. Naast heel wat Belgische schoonheden zullen er ook Bikini Carwash-teams uit Nederland, Roemenië en Spanje het schuimfestijn opvrolijken. Natuurlijk zal er ook nog een Belgisch Kampioenschap Bikini Carwash zijn. We kozen opnieuw voor Lloret de Mar en verblijven er van 2 tot 9 september," aldus de broers die met het eigen Event Marketingbedrijf Toytoytoy een stevige reputatie opgebouwd hebben. Speciaal voor de supporters is er een website. Op http://www.ik wil mee.be vind je een compilatie van vorig jaar en de nodige informatie.

Aan de uitbreiding van het Europees Kampioenschap wordt nu al naarstig gewerkt. "We hopen volgend jaar een tiental landen te verwelkomen op het tweede Europees Kampioenschap Bikini Carwash. Elk land zal een team van drie Bikini Babes afvaardigen om hun kleuren te verdedigen. Momenteel zijn er al gesprekken met Frankrijk, Nederland, Spanje, Roemenië, Hongarije, Zweden, Italië en Kroatië." Als kers op de taart overwegen beide heren een Braziliaans demonstratieteam uit te nodigen. "Wie wil nu niet die Braziliaanse babes aan het werk zien met hun bijbehorende samba bewegingen. Het is meteen een goede test voor een mogelijk WK Bikini Carwash," besluiten Filip en Kristof Beerens. Meer informatie op http://www.temptationcarwash.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here