Mijn baas is een travestiet

"Normale mannen slurpen, boeren en kijken voetbal. Die van mij kookt, lakt zijn nagels en gaat mee winkelen." Samantha is al twee jaar samen met Chris. Chris houdt ervan om zich als vrouw te kleden en de vrouwelijke identiteit aan te nemen. Meer bepaald, die van Rachel. "Dat maakt van mij eigenlijk een biseksueel", lacht Samantha. "De ene keer heb ik seks met Rachel. De andere keer met Chris."

Chris is 40 en al sinds hij 8 jaar is, houdt hij ervan om vrouwenkleren te dragen. "Mijn moeder heeft me ooit ontdekt met kousen in mijn hemd en ze heeft me naar een psychiater gestuurd. Die zei me dat ik er wel uit zou groeien." Maar Chris is zich blijven verkleden als vrouw, ook al is hij best gelukkig als man. "Ik wil een man blijven, ik wil geen geslachtsoperatie. Ik wil rechtop kunnen plassen." Chris z'n partner, Sam(antha), vindt het fantastisch om met een travestiet samen te wonen. Ze heeft het gevoel dat ze twee verschillende mensen date. "Mijn vriend Chris is een totaal andere persoon dan mijn vriendin Rachel. Het zit hem niet enkel in de kleren maar in z'n hele houding." De entourage van Sam gaf haar nieuwe liefde nochtans weinig kans op slagen. Chris was niet alleen 20 jaar ouder, hij was ook haar baas én bovendien een travestiet. "Ze hadden allemaal ongelijk", zegt Sam. "Ik hou van Chris, en van Rachel. Ik ben altijd al anders geweest en een gewone relatie is voor mij sowieso te saai dus dit is perfect."

Ook Dean en zijn vrouw Robin zijn eigenlijk met drie in hun relatie. Als hij 's avonds thuiskomt van zijn werk in de bouw, gooit Dean zijn werkplunje in de hoek en haalt hij zijn vrouwenkleren boven. "Ik geraak er seksueel opgewonden van. Bovendien zie ik er graag goed uit, en sexy." Dean en Robin kennen elkaar al sinds hun jeugd maar ze waren elkaar uit het oog verloren, tot Robin op een avond Dean herkende toen hij een avondje uit was als 'Deanne': "Het is goed dat Robin me meteen in vrouwenkleren heeft gezien toen. Er was niks meer wat ik moest verbergen. " Het is pas als het koppel trouwt dat ook de buitenwereld op de hoogte wordt gebracht van Dean zijn geheim. Op het avondfeest duiken plots twee bruiden op. De bruidegom is spoorloos. "Ik wou het hem gunnen", zegt Robin. "Ik wist hoeveel het voor hem betekende om daar in een lang wit kleed te staan."

Telefacts Zomer brengt het verhaal van Chris en Dean, twee mannen die samenwonen met een vrouw maar op en tijd en stond de broek ruilen voor een rok. ( Nu donderdag 24 juli 2008 om 21.35 ) MIJN MAN, EEN TRAVESTIET.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here