Solden veroorzaken massaal aanbod tweedehands kleding op het internet

Geslaagde soldenjagers die ruimte willen maken in de kledingkast, maken sinds begin juli fors gebruik van tweedehands sites. 2dehands.be noteert sinds het begin van de solden een verdubbeling van het aantal kledingstukken en schoenen dat nu te koop aangeboden wordt. Blijkbaar doet de Belg zijn tweedehands kleding niet meer in een zak, maar probeert hij ze online te versjacheren.

Gemiddeld staan er 90.000 kledingstukken te koop aangeboden op 2dehands.be. "Sinds begin juli is het aantal polo's, schoenen, hemden, jurken en kinderkleding sterk toegenomen", zegt sitebeheerder Caroline Chausteur. "Momenteel telt de afdeling "kleding en Accessoires" meer dan 155.000 artikelen. Een record voor de site."

Gemakkelijk geld verdienen
Belgen doen de laatste jaren steeds vaker een beroep op zoekertjessites om te voorkomen dat ze in de kleding verdrinken. Deze oplossing is voor velen niet alleen de gemakkelijkste, maar ook heel aantrekkelijk. "Waarom zou je je kleding weggeven als je weet dat je er gemakkelijk geld mee kan verdienen?", zegt Chausteur. Hiermee lijkt de zoekertjessite het alternatief geworden voor de Spullenhulp.

Bron: www.2dehands.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here