Derek Ogilive: De geestengoeroe

Op zondagavond, vanaf 6 juli 2008 krijgen we op VTM 'Derek Ogilvie: De Geestengoeroe' te zien. Dit is een achtdelige Nederlandse reeks waarin het Schotse medium Derek Ogilvie tijdens readings contact maakt met de geesten, van wie hij gedetailleerde informatie doorkrijgt. Een groepssessies voor driehonderd man publiek vormen het uitgangspunt voor deze reeks. In hoog tempo en met de nodige zelfspot en humor weet Ogilvie de aanwezigen te confronteren met de meest persoonlijke, bizarre en ontroerende feiten. En dat zonder voorkennis.

Het medium komt ook bij mensen thuis, die worstelen met vragen over een overleden dierbare of die wachten op een bevestiging dat hun gestorven geliefden bij hen zijn. En daar is het Ogilvie naar eigen zeggen om te doen: hulp en troost bieden.

In de eerste aflevering van 'De Geestenfluisteraar' maken we een groepsreading mee in Den Bosch, Nederland. Driehonderd mensen verzamelen in een oude ijzergieterij. Sommigen zijn gekomen uit nieuwsgierigheid, anderen hopen op een bericht van een overleden dierbare. Tijdens de sessie maakt Ogilvie onder meer contact met de geest die de 28-jarige Tamara bij zich heeft en die het medium inlicht over de medische problemen, lichamelijke kenmerken en twijfels van de jonge vrouw. Zij is verrast dat Ogilvie zoveel persoonlijks over haar weet te vertellen, maar staat ronduit aan de grond genageld als ze hoort wie de geest is.

Ogilvie trekt ook naar Horst voor een reading met Maureen. Zij slaagt er niet in de dood van haar moeder te verwerken. De vrouw is thuis plots overleden, maar het is onduidelijk wat er precies is gebeurd. Tijdens de sessie ontrafelt het medium het mysterie rond dit overlijden.

Bianca uit Tilburg krijgt eveneens thuis het bezoek van Ogilvie. Hij legt vrijwel meteen contact met de geest van Bianca's vader, maar er is nog een tweede geest die een emotionele boodschap voor haar heeft.

DEREK OGILVIE: DE GEESTENGOEROE

zondag 6 juli 2008 om 22.15

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here