Patrick Janssens is de slimste burgemeester van Antwerpen

Patrick Janssens, burgemeester van Antwerpen, won de finale van Teamplay bij Deckers & Ornelis op Q-music. Daarin namen 5 bekende burgemeesters het de voorbije week tegen elkaar op. Ze kregen allemaal dezelfde 10 vragen. Patrick Janssens bleek de beste en was heel gelukkig met z'n score.

Patrick Janssens scoorde 8/10, gevolgd door Pieter De Crem, ex-burgemeester van Aalter, en Antoine Denert, burgemeester van Kruibeke, met 6/10. De 2 laatste plaatsen waren voor Jaak Gabriëls, burgemeester van Bree, en Stefaan De Clerck, burgemeester van Kortrijk. Zij behaalden allebei 4/10.

Deckers & Ornelis eindigden het afgelopen seizoen hun programma telkens met "Teamplay". Elke week beantwoordde een team van bekende personen quizvragen. Op het einde van de week werd hun totaalscore berekend. De bekende burgemeesters behaalden de hoogste score: 24/25. De tweede plaats was voor de 2BE-presentatoren (Ann Lemmens, Anke Buckinx, Tom Waes, Jan Van Looveren en Evi Hanssen) met 23/25. De Globetrotters (Martin Heylen, Thomas Siffer, Dixie Dansercoer, Hans Laerenbergh en Roos Van Acker) en de Vrolijke Veertigers (Vital Borkelmans, Luk Wyns, Michael Pas, Gunther Neefs en Kathy Pauwels) stonden op een gedeelde derde plaats met 22/25. Onderaan in het klassement stonden de Ministers van Staat (Mark Eyskens, Jos Geysels, Herman Decroo, Jean-Luc Dehaene en Wilfried Martens) met 11/25 en De Planckaerts met 10/25.

Deckers & Ornelis, elke werkdag van 6 uur tot 9 uur op Q-music.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here