Antwerps topmodel siert Playboy

Het Antwerpse topmodel Anouck Lepere (29) siert de cover van de Franse Playboy. De 29-jarige Lepere staat op de cover gehurkt en helemaal naakt. Ze draagt witte hoge hakken met blauwe veters, de nationale kleuren van Frankrijk. Hoofdredacteur Yan Céh omschrijft haar als het sublieme model dat zich transformeert in een heroïnechique lady. Céh bezingt haar zachtheid in een wereld van brute mensen. Een wereld waarin films als The hulk en Iron man in de Franse bioscoopzalen te zien zijn. Lepere, die al jaren in New York woont, heeft een bijzondere band met Frankrijk: ze werd er in Parijs opgemerkt toen ze daar als studente architectuur voor de grap meeliep in een défilé van Dries Van Noten.

Anouck Lepere woont nu bijna 10 jaar in New York, voor haar een tweede thuis. Maar toch blijft ze Antwerpen als haar thuishaven beschouwen. Anouck: "Ik koos aanvankelijk voor New York omdat dat het de meest praktische oplossing was voor mijn modellenwerk. Ik probeer echter regelmatig terug te komen naar Antwerpen, het is heerlijk om te pendelen tussen deze twee steden. Soms ben ik maar enkele dagen in België, maar zelfs die korte bezoekjes doen me veel plezier".
Twintig jaar geleden was het: "Ach Anouck, wat ben je groot geworden". Een jaar of twee geleden was het: "Ach Anouck, wat ben je bloot geworden" Kenners surfen direct door naar www.playboy.fr

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here