TV Vlaanderen bestaat twee jaar.

Op 6 juni 2006 ging TV Vlaanderen van start met digitale televisie via satelliet. Hiermee werd de Vlaamse markt volledig geïnnoveerd en het heersende duopolie doorbroken in de digitale televisiemarkt. In januari 2008 erkende Test-Aankoop bovendien dat TV Vlaanderen het goedkoopste abonnement aanbiedt. Ook in het gloednieuwe HD pakket blijft de provider die prijs kwaliteitstrategie trouw. Met 71 zenders in zes pakketten, nog eens aangevuld met honderden gratis te ontvangen zenders, bedient TV Vlaanderen ondertussen al meer dan 60.000 Vlaamse gezinnen van digitale televisie. TV Vlaanderen heeft dus wat te vieren en doet dat met enkele magische feestacties voor zowel haar abonnees als alle overige Vlamingen! Voor meer informatie, surf naar www.tv-vlaanderen.be of bel naar 02 / 403 03 33.

De meeste zenders aan de laagste prijs, altijd en overal te ontvangen in de mooiste kwaliteit, dat is al twee jaar lang de slogan van TV Vlaanderen. Met de voortdurende uitbreiding van het zenderaanbod, de start van HDTV en de bevestiging van Test-Aankoop in januari 2008 effectief het goedkoopste abonnement aan te bieden, wordt die slogan ook effectief waargemaakt. Gedurende twee jaar wist TV Vlaanderen te groeien van 33 naar 71 betaalzenders, van 1 standaardaanbod naar 6 keuzepakketten, van SDTV naar HDTV, van 1 gecertificeerde ontvanger naar 17 gecertificeerde toestellen; van 0 naar 60.000 abonnees. Deze groei wil TV Vlaanderen ook de volgende jaren verder zetten. Algemeen Directeur Kurt Pauwels is erg verheugd over wat de toekomst brengen zal: "Steeds meer en meer Vlamingen schakelen over op digitale televisie, en ook steeds meer en meer van hen ontdekken ook welke immense voordelen TV Vlaanderen daarbij te bieden heeft.

Naar aanleiding van dit tweejarig bestaan is het groot feest bij TV Vlaanderen. Voor zowel abonnees als geïnteresseerden wordt een grote feestactie georganiseerd. Bovendien legt TV Vlaanderen haar abonnees extra in de watten en door middel van een speciale feestmailing met nóg eens extra voordelen: kortingen bij Aquatopia Antwerpen, Totaal TV, Knack en tal van andere magazines. Nog ter gelegenheid van haar verjaardag start TV Vlaanderen bovendien met een grote vriendenactie. Deze houdt in dat elke abonnee die een nieuwe abonnee aanbrengt, automatisch 10 euro op zijn rekening gestort krijgt. Meer informatie over deze acties is terug te vinden op feestpagina van www.tv-vlaanderen.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here