Een verrassend ontbijt voor alle papa's op zondag 8 juni

Op Vaderdag, zondag 8 juni, wacht er heel wat vaders een smakelijke verrassing. Samen met hun partner en kinderen worden ze uitgenodigd op de boerderij voor een overheerlijk ontbijt met loeiend verse hoeveproducten. Letterlijk en figuurlijk tussen de koeien. Vier landbouwbedrijven uit Oost- en West-Vlaanderen zetten die dag hun boerderijpoorten wagenwijd open. De gasten genieten er van een overheerlijk ontbijt met natuurlijke en verse producten van de boerderij. Vers fruitsap, heerlijke melk, boerenbrood en verse eitjes, kaas en yoghurt. Alles loeiend vers en op en top natuurlijk.

Na het ontbijt worden de gasten uitgenodigd om een blik te werpen achter de schermen van de boerderij. Met de landbouwer als gids kunnen ze proeven van het reilen en zeilen op de boerderij en met eigen ogen de absolute levende versheid controleren. Voor de kinderen is er op de boerderij natuurlijk ook heel wat te beleven. Met een zee van ruimte als belangrijkste troef kunnen ze zich naar hartenlust uitleven. Na het gezonde ontbijt natuurlijk.

Op de Vierhoekhoeve in Oosterzele (Oost-Vlaanderen) neemt muisje Pierlepein klein en groot mee op ontdekkingstocht langs de leukste plekjes op de boerderij. Wie al een glimp wil opvangen van het educatieve aanbod, kan een kijkje nemen op www.pierlepein.be. En omdat het nu eenmaal Vaderdag is, zullen alle papa's naar huis gaan met een leuke en vooral smakelijke verrassing. Dat wordt smullen een hele week lang. De deelnemende bedrijven zijn hoeveproducenten die thuis of op de markt hun producten verkopen. In West-Vlaanderen zijn ze ook lid van de vzw West-Vlaamse Hoeveproducten die instaat voor kwaliteitscontrole en promotie. Meer info op www.westvlaamsehoeveproducten.be. Op de Vierhoekhoeve in de Brielstraat 71, 9860 Oosterzele laat de bezoeker zich verleiden door de heerlijkste zuivel in het charmante Bella Boe winkeltje.

Prijs (mét verrassing voor papa): volwassene 8 euro, kind 3 -12 jaar: 5 euro.

Inschrijven voor een ontbijt in deze hoeve kan nog steeds op tel. 09 362 57 91 of via e-mail naar contact@boerderijklassenvzw.be.

Guido Van Peeterssen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here