Geert H. zkt titl !

De nieuwe eindejaarstournee van Geert Hoste, die in november van start gaat, heeft nog geen naam. De cabaretier doet een originele oproep naar het publiek dat dit jaar zelf met een mooie titel op de proppen mag komen. De officiële ticketverkoop begint pas op 1 september, maar wie zeker wil zijn van een plaatsje, kan nu al een Insignia-plaats boeken. De winnaar van de titelwedstrijd krijgt 2 Insignia-tickets gratis.

Geert Hoste zei: "Het hele jaar door sturen vele mensen mij e-mails en brieven met suggesties voor mijn eindejaarsconference. Daarom dacht ik dat het wel eens origineel zou zijn om iets te speciaals organiseren voor mijn trouw publiek. Wie een pakkende titel bedenkt voor mijn 16de eindejaarsconference, kan hem tot en met 8 juni sturen naar titel2008@geerthoste.be. De winnaar mag twee gratis Insignia-plaatsen in ontvangst nemen".

De reeks eindejaarsconferences van Geert Hoste loopt, net zoals vorig jaar, van begin november tot eind december. Er zijn dus geen voorstellingen in januari of februari 2009. De precieze tourkalender en de titel van de nieuwe theatervoorstelling worden op 10 juni a.s. (precies één jaar na de federale verkiezingen van 2007) bekendgemaakt.

De officiële ticketverkoop start op 1 september 2008. Maar geen nood: de beste theaterzitjes in Antwerpen, Gent, Hasselt, Oostende en Brussel kunnen nu al worden gereserveerd. Deze zgn. Insignia-seats kosten 50 euro per stuk en kunnen besteld worden tijdens de kantooruren via 03 257 1001 of via info@geerthoste.be.

Best bekeken Belgische tv-programma van 2008!

De theaterproducties van Geert Hoste behoren stuk voor stuk tot de meest succesvolle van het voorbije anderhalve decennium. Jaarlijks trekken ze ruim 50.000 bezoekers. Bovendien staat de vorige eindejaarsconference (Geert Hoste houdt woord), die op 1 januari op één werd uitgezonden, nog steeds helemaal bovenaan de kijkcijferlijst van 2008 met maar liefst anderhalf miljoen kijkers.

www.geerthoste.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here