Het programma van Suikerrock 2008 is op één naam na compleet

Met de toevoeging van Arid, The Presidents of the USA, Gorki, Milow, Fixkes, Bart Peeters en Isabelle-A, en dj-acts van Regi en Dirk Stoops belooft het Tiense stadsfestival een spetterend feestje te worden. Op de Stella-Bakstage, het tweede Suikerrock podium op de Veemarkt, zullen een lichting bands en dj's van het Maniacs platform van muziekzender JIM het mooie weer maken. De wedstrijd verloopt via www.jim.be/maniacs. De site is op dit ogenblik down omdat alle websites van VMMa vorige week gehackt werden, en er een veiligheidsprobleem opgelost moet worden.

Suikerrock 2008 vind plaats op 25, 26 en 27 juli in het stadscentrum van Tienen. Bevestigde acts voor het hoofdpodium zijn Zap Mama, Tom Helsen, Zornik, Milk Inc., Regi, Freaky Age, Arid, Shameboy, The Presidents Of The USA, The Sisters of Mercy, Dirk Stoops, Isabelle A, Fixkes, Gorki, Bart Peeters, Milow, Eddy Grant en Deep Purple. Op zaterdag wordt nog een co-headliner toegevoegd.

Alleen voor het hoofdpodium op de Grote Markt moet er inkom betaald worden. Tickets in voorverkoop kosten 18 Euro (+ reservatie) en zijn beschikbaar via de Suikerrock website www.suikerrock.be en via alle Belgische filialen van Free Record Shop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here