Mijn restaurant! Leuven kan best wat hulp gebruiken

Het bezoek van de duo's die hun restaurant moesten sluiten, lijkt intussen verteerd. Leuven kreeg één positief stemadvies, van Gentenaars Kris en Angelo; Hasselt kreeg er twee? van Pieter en Ghislaine uit Oostende en van David en Lins uit Antwerpen.

Yanaïka en Stephanie en Jelle en Micheline besluiten om alles op alles te zetten in de afsluitende campagne. Maar Leuven heeft pech: net op dit cruciale moment wordt Jelles vriendin Yfke ziek en dat betekent dat moeder Micheline helemaal alleen stemmen moet gaan ronselen in… Antwerpen. Op de Meir of in het Centraal Station mensen overtuigen om voor d'Hoogeschool te stemmen, lijkt dan ook makkelijker gezegd dan gedaan. Zeker voor Micheline, die dit niet bepaald de leukste opdracht vindt.

In Limburg lijkt stemmen ronselen altijd als vanzelf te gaan: het Limburggevoel zorgt voor een grote hoop smsende fans. Dat ondervinden Yanaïka en Stephanie ook deze keer weer. De stad Hasselt heeft zelfs een optocht georganiseerd voor Exquisa, waar duizenden mensen aan deelnemen. Het toeristische stadstreintje krijgt zelfs een andere route: voorbij Hasselts bekendste restaurant van het ogenblik. En 's avonds, op een vrouwenfeest in Sint-Truiden, springen de meisjes van Exquisa mee het podium op – tussen de bekende Vlamingen.

Er wacht d'Hoogeschool en Exquisa opnieuw een verrassende opdracht: d'Hoogeschool 2 en Exquisa 2 openen in… de stad van hun concurrenten. Misschien kunnen de restaurants op die manier wel de tegenstander overtuigen om anders te stemmen dan verwacht?

Wil je dat restaurant d'Hoogeschool in Leuven de finale wint?
sms Leuven naar 3274 (0.75 euro per sms)
bel naar 0905-53-002 (0.50 euro per oproep)
Digitale kijkers stemmen door op de rode knop te drukken

www.dhoogeschool.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here