Nationaal XL GAMING toernooi bij Kinepolis

Op zaterdag 7 juni, de dag van de openingsmatch van het EK voetbal, worden de bioscopen in Oostende, Gent, Antwerpen, Brussel, Hasselt en Luik omgetoverd tot heuse wedstrijdpaleizen waar Playstation3-fanaten in het voetbalspel 'Uefa Euro 2008' strijden voor de (virtuele) kampioenstitel. Per complex kunnen 16 deelnemers hun favoriete Europese land vertegenwoordigen in dit populaire Playstation spel, uitgebracht door Electronic Arts (EA).
Tijdens het toernooi, dat duurt van 14u tot 18u, wordt de volledige EK cyclus gevolgd. Eerst zijn er voorrondes, waarna de kwartfinales, de halve finales en ten laatste de slotfinale worden gespeeld. Dit zijn 31 matchen in totaal en elke match duurt ongeveer 15 minuten. Alle deelnemers krijgen leuke prijzen en aan de finalisten worden speciale hoofdprijzen uitgereikt. De deelnemers mogen supporters meebrengen, liefst natuurlijk in de kleuren en outfits van het gekozen land.

XL GAMING met de nieuwe PLAYSTATION 3 (PS3) werd eind maart 2008 ingevoerd in alle Belgische Kinepolis complexen. 'XL Gaming' of 'gamen op het grote scherm' is de nieuwste toepassing van digitale cinema, gebaseerd op de revolutionaire DLP Cinema technologie. Veelal zijn filmliefhebbers ook entertainment- en game liefhebbers. Gaming blijkt momenteel de snelst groeiende industrie te zijn in de entertainmentsector. Kinepolis verenigde cinema en gaming tot een uniek en revolutionair concept verenigen. Het reuzenscherm en de optimale technische faciliteiten schenken game fanaten het gevoel zich waarlijk "in the game" te bevinden, waardoor het spel nog spannender wordt. Het concept biedt game verdelers tevens de mogelijkheid om nieuwe spelen te lanceren op het grote scherm, exclusieve avant premières te organiseren of grandioze game events zoals dit voetbaltoernooi in een bioscoopomgeving aan te bieden. Tijdens het schooljaar kunnen de gamers de Kinepolisbioscoop in hun buurt reserveren op woensdag- en zaterdagnamiddag.

Praktisch: zaterdag 7 juni 2008 van 14 tot 18 uur in Kinepolis Oostende, Gent, Antwerpen, Brussel, Hasselt en Luik. De toegang tot dit evenement is gratis. Inschrijven kan via www.kinepolis.com/xlgaming Er kunnen per bioscoop 16 deelnemers worden ingeschreven. Elke deelnemer vertegenwoordigt 1 land dat aan het EK deelneemt. Zolang niet alle landen gekozen worden, kan er worden ingeschreven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here