Nomado Telecom herdefinieert telefonie over Internet

Uiterst eenvoudige en buitengewoon voordelige telefonie over Internet voor vast, mobiel, nationaal en internationaal. Dit is het nieuwe aanbod van Nomado Telecom in een notendop. Deze nieuwe speler op de Belgische telecommunicatiemarkt kiest voor een innoverende aanpak die toelaat om in alle eenvoud te genieten van de voordelen van telefonie over Internet. Zo is het voortaan mogelijk om nagenoeg gratis te bellen via Internet zonder de pc te moeten gebruiken. En dit via de Nomado box die tussen de Internetverbinding en de klassieke telefoon wordt geplaatst: die ontfermt zich over alles en hoeft zelfs niet geconfigureerd te worden. Meteen operationeel, voor alle nummers in België en wereldwijd, en dat zonder abonnement of installatiekost. Zo behoudt de vertrouwde telefoon zijn plekje maar zal de kost van de gesprekken voortaan zo goed als niets bedragen. En kan men ook vaarwel zeggen aan abonnement en facturen, met behoud van een vast nummer.

Olivier Vermeersch, Managing Director van Nomado Telecom: "Bij het uitdenken van deze oplossing wilden we vooral komaf maken met alle technische of psychologische hinderpalen waardoor sommige mensen aarzelen om hun telefoonfactuur via Internet aanzienlijk te doen dalen. Zonder beperking bellen voor enkele eurocenten ligt nu binnen ieders handbereik, en daarvoor is niet de minste IT kennis vereist." Naast de eenvoud en de prijs onderscheidt Nomado Telecom zich ook door de superieure communicatiekwaliteit, die bij andere zogenaamde goedkope aanbiedingen meestal te wensen overlaat. En als men dan toch lang belt, dan kan men het beter doen in het grootst mogelijke (luister)comfort.

Maar het bedrijf gaat verder. Want aan wie geregeld naar het buitenland belt, aan expats en aan verstokte reizigers biedt het internationale nummers aan die thuis of op kantoor gebruikt kunnen worden om te bellen (of gebeld te worden) vanuit het buitenland tegen het lokale tarief. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om in Brussel een Frans, Engels of Zweeds nummer toegewezen te krijgen en op die manier vanuit België naar Frankrijk, Engeland of Zweden te bellen tegen het lokale tarief. En tenslotte, voor wie bij gratis zweert, kunnen de leden van het Nomado-netwerk volledig kosteloos en zonder beperkingen elkaar onderling bellen. Meer informatie over dit aanbod vindt u op www.nomado.eu

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here