ISHTAR is klaar voor halve finale

Sinds vorige week zondag zit Ishtar in het prachtige Belgrado, en dit om zich voor te bereiden op de halve finale van aanstaande dinsdag 20 mei. Om 21u00 start de eerste halve finale van het Songfestival. Negen landen met het hoogst aantal sms'en mogen aantreden in de grote finale van het Songfestival, volgende week zaterdag 24 mei 2008. De jury heeft één wildcard die ze mogen uitdelen aan het 10de land.

Ishtar zal overmorgen al één week op Servische bodem vertoeven. Wat hebben Soetkin, Michel en de overige Ishtar's ondertussen al uitgestoken? Wel, de groep heeft al 2 repetities achter de rug in de Beogradska Arena. De eerste repetitie was maandag en duurde 45 minuten. De tweede repetitie – met kledij – was gisteren donderdag en heeft dezelfde tijd in beslag genomen. Tijdens de 2de repetitie liep het bijna mis met het kleedje van Soetkin. Dat begon gevaarlijk te zakken tijdens het zingen. De zangeres heeft ei zo na een nieuw 'nipple-gate' verhaal kunnen voorkomen. Ishtar heeft de voorbije week ook een 'kolosali krokodili' geadopteerd in de zoo van Belgrado. Het dier zal drie maanden lang gevoed worden door Ishtar.

De komende dagen zal Ishtar nog meer repeteren.

Het album 'O Julissi' van Ishtar maakt ondertussen grote sprongen voorwaarts in de hitlijst. Vorige week kwam de cd nieuw binnen op 49, en deze week springen ze naar 26 in de Ultratop 50. Op die 2de cd van Ishtar staan naast het bekende 'O Julissi' nog heel wat nieuwe, verfrissende Europese liefdesliederen. De cd is een absolute aanrader.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here