Belgacom lanceert Business Voice Fusion

Om zelfstandigen en KMO's vooruit te helpen is er nu Business Voice Fusion. Daarmee bellen collega's van dezelfde KMO naar elkaar tegen een uiterst laag tarief. Mobiel of vast, vast of mobiel. Belgacom en Proximus stemmen hun aanbod af op de wensen van de klant, met convergente en complementaire oplossingen voor de vaste en de mobiele telefonie. Zo lanceerden zij begin maart het tariefaanbod "Together", waarmee residentiële klanten elke maand 600 minuten gratis kunnen bellen in het weekend en op feestdagen.

Meer dan 600.000 zelfstandigen en KMO's kiezen voor Belgacom als leverancier voor hun telecommunicatie. Voortaan kunnen ook zij hun voordeel doen met de samenwerking van Belgacom en Proximus, die met "Business voice Fusion" een gebundeld telefonieaanbod bieden. Zakelijke klanten die hiervoor kiezen zullen voortaan bellen tussen collega's tegen een lage vaste prijs, van vast naar mobiel, van mobiel naar vast, van mobiel naar mobiel. Onbeperkt bellen naar alle vaste lijnen in België tegen een lage vaste prijs, vanaf hun vaste toestel of vanaf hun mobiel toestel. Belgacom Business Voice Fusion is een nieuw concept, bestaande uit verschillende nieuwe tariefplannen. Men kan die moduleren in functie van de behoeften van de klant, die dus kan kiezen voor het aanbod dat hem het beste past.

Zelfstandigen of vrije beroepen met één vaste lijn en één mobiel toestel kunnen oproepen doorschakelen tegen een vaste prijs, zonder dat ze een oproep hoeven te missen, zelfs als ze liever hun GSM nummer niet doorgeven aan klanten. KMO's blijven vast en mobiel "zonder te tellen" in contact met medewerkers onderweg, leveranciers en klanten. De klanten kunnen kiezen uit verschillende tariefformules. Zo is er een forfait van 15 euro: bellen zonder te tellen met het vast toestel naar de Proximus GSM's van het bedrijf. Of het forfait van 20 euro: onbezorgd bellen met de gsm naar alle vaste en mobiele nummers van het bedrijf en naar alle vaste lijnen in België. Alle details op www.belgacom/fusion.be, het gratis nummer 0800 22 800 of in een Belgacom verkooppunt.

Guido van Peeterssen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here