AristA groep en Plus Uitzendkrachten bundelen krachten.

HDP-AristA groep, dienstenverlener inzake de opstart van een eigen zaak, personeelsbeheer en organisatie, welzijn op het werk en Plus Uitzendkrachten, erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling hebben een structurele overeenkomst afgesloten. Beiden zijn complementair op het vlak van het dienstenaanbod, hebben beiden dezelfde visie op een klantenrelatie en stellen een persoonlijke begeleiding centraal. De nieuwe groep telt meer dan 800 medewerkers en ongeveer 28 000 werkgevers in klantenportefeuille. De groep streeft naar een geconsolideerde jaaromzet van 100 miljoen euro in 2008. "Wij streven ernaar om van onze groep een onmisbare speler te maken op het vlak van personeelsbeheer door ons aanbod zo compleet mogelijk te maken. De HDP-AristA groep is dankzij de toetreding van Plus tevens versterkt op inhoudelijke vlak, waardoor onze positie op deze markt in volle ontwikkeling wordt versterkt", aldus Ralph Corbey, afgevaardigd bestuurder van de HDP-AristA groep.

Hoewel Plus Uitzendkrachten een sterke groei heeft doorgemaakt, vijf keer hoger dan het marktgemiddelde, en van 2,48 miljoen euro in 1998 tot 30,3 miljoen in 2007 evolueerde, ziet het uitzendkantoor voordelen in een partnerschap met HDP-AristA. "Door te fuseren met een groep als HDP-AristA, verwerven we een bredere en stevigere basis, die meer continuïteit en ontwikkeling garandeert voor onze onderneming, maar vooral voor onze klanten en medewerkers", legt Ingrid Verduyn uit, algemeen directeur Plus Uitzendkrachten. "Onze klanten kunnen verder ook gebruikmaken van alle instrumenten die door de groep voor de werkgevers werden ontwikkeld, met name de elektronische toepassingen, waarover ze kunnen beschikken dankzij een portaal dat toegankelijk is via het internet".

Een goed beheer van alle aspecten inzake personeelsbeheer is voor elke onderneming van essentieel belang, van de correcte toepassing van de sociale wetgeving tot het behoud van haar werknemers toe. De ondernemer hierbij helpen zodat hij zich op zijn kernactiviteit kan toeleggen en zelf concurrentieel en vernieuwend te blijven, dat is waarop alle medewerkers van de HDP-AristA groep zich dagelijks toeleggen. Ook dit is een duidelijke link tussen HDP-AristA en Plus Uitzendkrachten. "Zowel HDP-AristA als Plus Uitzendkrachten stellen alles in het werk om de werkgever een dienstverlening op maat aan te bieden, die perfect beantwoordt aan zijn verwachtingen", bevestigt Ingrid Verduyn. Beide bedrijven delen dezelfde opvatting rond de kwaliteit van een dienst. De kwaliteit staat namelijk gelijk aan het bieden van eenvoudige, betrouwbare en persoonlijke oplossingen op het vlak van personeelsbeheer.

De medewerkers van de HDP-AristA groep bieden aan meer dan 27.000 werkgevers, die in totaal bijna 375.000 werknemers in dienst hebben, diensten aan inzake sociaal secretariaat en personeelsbeleid, kinderbijslagen, preventie en bescherming op het werk, medische controle, preventieve geneeskunde en medische expertise, sociale verzekeringen voor zelfstandigen en administratieve formaliteiten bij het opstarten of de ontwikkeling van hun onderneming, en de organisatie van opleidingen en seminaries. Voor meer informatie, surf naar www.hdp.be

Plus Uitzendkrachten is een innoverende onderneming die flexibele arbeid wil valoriseren tot volwaardige arbeid. Enerzijds wil Plus Uitzendkrachten een fundamentele bijdrage leveren om het statuut en werkomkadering van uitzendkrachten te verbeteren, anderzijds wil het voor de gebruikers van flexibele arbeid economisch aantrekkelijke voorwaarden creëren. Plus biedt oplossingen aan voor personeelsproblemen van diverse organisaties door het tijdelijk ter beschikking stellen van medewerkers met de juiste competenties en de aangepaste werkattitude. Het bedrijf beschikt over een netwerk van 20 kantoren verspreid over Vlaanderen en Brussel. Voor meer informatie, surf naar www.plusuitzendkrachten.be

Guido Van Peeterssen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here