Starlight-fuif te Affligem gaat naar een goed doel

STARLIGHT is een jaarlijks project dat uitgevoerd wordt door de studenten van het 2de jaar bachelor Bedrijfsmanagement, richting Marketing aan het Departement Bedrijfskunde Aalst, een departement van de Hogeschool Gent. De bedoeling van dit project is het departement te promoten door het in praktijk brengen van de in de colleges besproken marketingcommunicatiemiddelen.

De opbrengst van de Starlight-fuif gaat naar een goed doel. De studenten van het 2de jaar Marketing kozen dit jaar voor de vzw Pinocchio die de belangen en het welzijn van verbrande kinderen en jongeren behartigt.

Het STARLIGHT-project wordt elk jaar afgesloten met een megaparty. De 6 voorgaande edities zijn een groot succes geweest zowel voor de organisatoren als voor alle belanghebbenden. Ook dit jaar zijn de studenten uiterst gemotiveerd om er een schitterend spektakel van te maken. Dit jaar vindt de Starlight-party plaats op vrijdag 9 mei 2008 in zaal Bellekouter te Affligem vanaf 21u tot in de late uurtjes. Een gratis pendeldienst Aalst-Affligem-Ternat wordt voorzien.

Dj's zijn Dj Gianni (Promille), Free-fall (Tropicana), Dave Lambert (Versuz) en Yves-V (Sensation + Noxx).

Meer informatie vindt u op onze website www.starlight7.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here