Jobbeurs voor Poolse werkzoekenden

Op 26 april organiseert Accent Jobs For People een jobbeurs die zich volledig focust op het tewerkstellen van Polen die al in België wonen of zich hier officieel willen vestigen. Twintig bedrijven hebben toegezegd. Er zullen vacatures voor zowel bedienden als arbeiders aangeboden worden. Door de schaarste op de arbeidsmarkt is de vraag naar bekwame medewerkers groter geworden dan het aanbod. Het inzetten van buitenlands talent kan hiervoor een oplossing bieden voor knelpuntberoepen.

Op 31 januari 2008 richtte Accent een dochteronderneming op (Accent Foreign Recruitment Services) die zich specialiseert in het tewerkstellen van Poolse werkzoekenden. De huidige jobbeurs concentreert zich niet enkel op Polen die in België wonen, maar ook op Polen die hier reeds verblijven maar nog niet correct tewerk gesteld zijn. Geïnteresseerden kunnen op 26 april van 10 tot 17 uur terecht in het Forum van Flanders Expo te Gent (Maaltekouter 1 te Gent). Toegang is gratis. Voor elke stand is een tolk voorzien.

Accent Jobs For People is een uitzend- selectiebedrijf opgericht in 1995 door Philip Cracco (CEO) en Conny Vandendriessche (COO). In oktober 2006 werd GIMV voor 33% aandeelhouder. Accent Jobs For People is actief in België, Nederland, Frankrijk, Slowakije en Spanje met een netwerk van 121 kantoren en een geconsolideerde omzet van 126.7 miljoen euro (2007). Momenteel stelt de Accent groep internationaal 504 eigen medewerkers tewerk. Accent richt zich op het hogere segment van de uitzendmarkt met een absolute focus op uitzendjobs met de optie op een vast contract.

Guido Van Peeterssen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here