Nieuw!! Stuur een zelf opgenomen gesprek naar de Paus

De VocalBank en Mémoire d'Emotions wil voor een groot publiek van gelovige mensen en alle anderen die het werk en het charisma van de Heilige Vader respecteren, evenals voor allen die behoefte hebben de emoties te verwoorden die de Paus met zijn moedige houding opwekt, twee telefoonnummers (Nederlands en Frans) lanceren voor de registratie van persoonlijke boodschappen.

Alle telefonische opnames worden geregistreerd op gegevensdragers en om de andere dag naar het Vaticaan gestuurd. Op die manier komen alle boodschappen, inclusief hun emotionele en persoonlijke toets rechtstreeks bij de Heilige Vader zeggen ze bij de VocalBank en Mémoire d'Emotions in een persbericht

De totale opbrengst van dit project wordt gebruikt om een liefdadigheidswerk te ondersteunen. Om welk liefdadigheidswerk het gaat kunnen we spijtig genoeg niet mededelen omdat we het ook niet weten, we hebben er het raden naar.

We stellen ons hierbij ook de vraag of de Paus ook die boodschappen gaat beluisteren.

Telefoonnummer voor het inspreken van Nederlandstalige getuigenissen:
0902 29 200
Telefoonnummer voor het inspreken van Franstalige getuigenissen:
0902 29 300
60 telefoonlijnen zijn gelijktijdig beschikbaar en de kostprijs bedraagt 74 eurocent per minuut.

Wie wil kan hier ook altijd een boodschap achterlaten, onze dienst is gratis en met wat geluk leest de Heilige Vader ook uw boodschap.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here