Nasrien Cnops heeft een overaanbod aan mannenvlees

nasrienNasrien Cnops: “Ik heb een overaanbod aan mannenvlees

Met meer dan 500 (!!!) zijn ze, de mannen die graag op “ambiance date” willen gaan met presentatrice en mediafiguur Nasrien Cnops. “Als jullie voor mij een date regelen, dan kom ik met plezier op 5 december naar het Festival van de Ambiance”, liet de sympathieke Cnops een paar weken geleden weten aan de organisatoren. Die oproep viel niet in dovemansoren en via de (social) media werden de wensen van de Fox presentatrice kenbaar gemaakt. In een mum van tijd ontplofte de mailbox. Samen met twee vriendinnen, selecteerde Nasrien 10 kandidaten die ze donderdagavond ontmoet tijdens een ‘ambiance speeddate-sessie’. Met de uiteindelijke winnaar verschijnt Nasrien op het Festival van de Ambiance.

“Ik heb een overaanbod aan ‘mannenvlees’ gekregen”, zegt Nasrien Cnops met enige verontwaardiging. “Ik kan tegen veel, maar een aantal mannen vonden het blijkbaar nodig om hun kandidatuur te stellen met enkele naaktfoto’s van zichzelf en daar knap ik op af. Gelukkig gaat het om een minderheid, voegt Nasrien er met een big smile aan toe. De voorbije dagen waren voor de presentatrice bijzonder hectisch, want tussen de opnames door van Inside Gamer, het programma dat ze op Fox presenteert, boog ze zich over alle mannelijke vrijgezellen die hun kandidatuur stelden voor de “ambiance date”. “Ik had nooit gedacht dat er zo talrijk gereageerd zou worden op mijn oproep. Met de hulp van twee vriendinnen, heb ik elke mail, elke foto bekeken. Het was grappig, ontroerend en ontwapenend wat sommige mannen mij toevertrouwden. Na het nodige wikken en wegen, ben ik erin geslaagd om 10 finalisten zeg maar te selecteren. Met hen beleef ik donderdagavond een korte “ambiance speeddate-sessie”, waarna ik mijn definitieve keuze maak.”

Het wordt dus een drukke donderdagavond voor Nasrien, die in volle concentratie, tijdens een razendsnelle “ambiance speeddate-sessie” gaat proberen zoveel mogelijk extra informatie te weten te komen van haar kandidaten. “De 10 mannen die ik wel zie zitten, heb ik geselecteerd op de inhoud. Wat ze mij gemaild hebben en hoe ze mij dingen verteld hebben, vind ik even belangrijk dan hoe ze eruitzien. Uiteraard kijk je naar de ‘verpakking’, maar bij mij is ook de ‘inhoud’ belangrijk. Ik val voor mannen met persoonlijkheid, met humor en uitstraling. Wat ik vooral wil doen, is mij goed amuseren op het Festival van de Ambiance. Even alle zorgen en terreurdreigingen vergeten, gewoon eens goed feesten en als ik dat kan doen met fijn gezelschap, dan ben ik een gelukkige vrouw.”

Wie zelf het Festival van de Ambiance wil meemaken op zaterdag 5 december in ’t Kuipke in Gent (met optredens van o.a. 2 Unlimited, Christoff, De Romeo’s, 2 Fabiola, Yves Segers, Willy Sommers, DJ Ward, Lindsay, Sasha & Davy, Rob de Nijs, Jan Smit), kan nog tickets kopen via www.festivalvandeambiance.be

Tickets en info:
Tickets voor het Festival van de Ambiance op zaterdag 5 december in ’t Kuipke in Gent kan je bestellen via www.festivalvandeambiance.be