De Joeri Look-alike finale vrijdag bij JIM!

De tien Joeri look-alike finalisten zijn bekend. Ze bewapenen zich al maar best met handboeien en pepperspray, want op vrijdag 4 april mogen deze stoere kerels het tegen elkaar opnemen in de Joeri Look-alike Show bij JIM. Verschillende proeven zullen uitwijzen wie de meest geschikte partner in security is voor dé Joeri en dit onder het waakzame oog van de jury. De uiteindelijke winnaar gaat naar huis met een bedrag van maar liefst 10.000 euro! Aiiight?

Tijdens de Joeri Look-alike Show krijgen de tien finalisten nog een ultieme kans om te bewijzen dat ze waardige Joeri's zijn. Ze worden getest op hun behendigheid, fysieke kracht, snelheid, aandacht en natuurlijk: op hun Joeri-factor. Bij elke proef gaan enkel de beste door naar de volgende ronde. Tijdens een korte Joeri act moeten de kandidaten verbaal sterk staan om hun tegenstanders te overtreffen. Ook een veiligheids- en krachtproef zullen niet ontbreken. De tien finalisten moeten immers bewijzen dat ze over een zelfde sterke torso beschikken als de enige échte Joeri himself.

Een professionele en mooie jury zal commentaar geven na elke proef. Hagger Trippy acteur Tom Waes, Miss Belgian Beauty Nele Somers, en zangeres Hadise letten op de performance, de uiterlijke kenmerken, enz. Dé Joeri profileert zich graag als generaal van de jury.

# De Joeri Look-alike Show

Vrijdag 4 april om 20.30

Herhaling: zaterdag 5 april om 13.30 en zondag 6 april om 15.00

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here