Honderd Hete Vragen

Vanaf zondag 6 april 2008 brengt 2BE een verfrissend programma over seks en relaties. Honderd Hete Vragen is geïnspireerd op de immer populaire vragenrubrieken in vrouwen- en jongerenbladen. Dit tv-magazine vat alles wat je altijd wilde weten over liefde en seks samen in een aantal jonge, snelle, leuke en informerende reportages. Anke Buckinx, bekend van TMF en van Q-music , presenteert dit programma elke zondag bij 2BE om 23.00, na Prison Break.

Uitgangspunt voor de reportages in deze reeks van 10 afleveringen zijn vragen die ingestuurd werden na een oproep in Flair en op de site van KANAALTWEE/2BE. Eyeworks-programma-redactrice en ero-auteur Isabelle Dams pikte daar samen met seksuologe Evy Ferrari de leukste en meest herkenbare vragen uit om die op een speelse en relativerende manier te beantwoorden. Géén perversiteiten of extremiteiten. Wél alledaagse problemen, vragen en curiosa over lust en liefde.

Honderd Hete Vragen werkt niet met vaste thema's, wel met een aantal vaste gezichten waaronder presentatrice Anke Buckinx en seksuologe Evy Ferrari. Matteo Simoni ontpopt zich tot de nieuwsgierige reporter ter plaatse en verdiept zich in enkele boeiende facetten van de seksuele en relationele wereld. De enige wekelijks terugkerende rubriek is 'Her & His Body', waarin een koppel anoniem uit de kleren gaat terwijl ze elkaars favoriete en minder favoriete lichaamsdelen belichten.

Nu zondag in Honderd Hete Vragen :

Anke gaat op zoek naar de onbekende antwoorden op bekende vragen over seks en relaties. Als allereerste vraag, koos ze er eentje die de mensheid al een eeuwigheid in de ban houdt: waaraan kan je een fake orgasme herkennen? 50% van de mannen beweert een 'klepper' van een 'nepper' te kunnen onderscheiden, maar klopt dat wel? Verder onderzoekt Anke samen met Regi en bioloog Dirk Draulans wat borsten zo aantrekkelijk maakt voor mannen en probeert ze te weten te komen hoe vaak mannen ongegeneerd in het decolleté van een vrouw durven te kijken. En voor wie zich altijd al afvroeg hoe het komt dat Thaise vrouwen een pingpong balletje uit hun vagina kunnen schieten, is er seksuologe Evy Ferrari. Zij legt uit hoe je de vagina kan trainen, plezierig voor haar én voor hem…. Stand up comedian Alex Agnew zet het verschil in de verf tussen mannen die spuiten en mannen die druipen en reporter Matteo Simoni trekt naar Nederland voor de ontmaagdingsservice van het bloedmooie Nederlandse playboymodel Zoë Vialet. In de rubriek 'Her & His Body' tenslotte, gaan Dina en Wesley uit de kleren. Ze zijn al drie jaar samen maar praten pas voor het eerst openlijk over elkaars intiemste delen.

Anke Buckinx maakt de Vlaming wat wijzer… honderd Hete Vragen, nu zondag 6 april 2008 om 23.00 bij 2BE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here