Kinepolis ticketautomaat in parking Sint-Pietersplein

Vanaf vandaag kunnen bezoekers van Kinepolis Gent die hun wagen in parking Sint-Pietersplein (P10) parkeren, op niveau -1 van de parking onmiddellijk een Kinepolis ticket kopen. Twee vliegen in één klap dus: dichtbij, goedkoop en veilig parkeren én geen tijdverlies bij aankomst in de bioscoop. Steeds meer automobilisten vinden de weg naar Parking Sint-Pietersplein. Ook de bezoekers van de vele attractiepolen in de buurt, zoals de Kinepolis Gent vinden er hun weg. De parking vormt dan ook een uitstekende uitvalsbasis: 700 plaatsen, goedkoop parkeertarief, permanente openingsuren en bewaking.

Sinds het invoeren van het betalend avondparkeren in de ruime buurt rond Kinepolis en de start van de bouwwerken op de parking Kantienberg, promoot Kinepolis Gent actief de parking Sint-Pietersplein (P10) als dé ideale parkeergarage voor een avondje bioscoop. En de samenwerking tussen het Parkeerbedrijf Stad Gent en Kinepolis gaat verder. Er komt namelijk een extra dienstverlening voor de bioscoopbezoeker: wie er zijn wagen parkeert, kan onmiddellijk zijn bioscoopticket kopen aan één van de Kinepolis automaten op niveau -1 aan het bewakerslokaal.

De boodschap is dus eenvoudig: "Filmpje meepikken op een drukke avond en geen zin in rondjes rijden op zoek naar parkeerplaats? Ga meteen naar parking Sint-Pietersplein." Je vindt er niet alleen een comfortabele parkeerplaats op 5 minuten wandelafstand van de Kinepolis, je kunt er nu ook je bioscoopticket kopen aan één van de automaten op niveau -1. Zo verlies je geen tijd bij aankomst in je bioscoop.

Guido Van Peeterssen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here