Lijst Dedecker stelt regionale bestuur voor

Het ziet er naar uit dat de Lijst Dedecker ook in het arrondissement Aalst-Oudenaarde bezig is aan een stevige opmars. In zowat alle steden en gemeenten in onze regio staan momenteel lokale afdelingen in de steigers en bijna dagelijks melden zich nieuwe mensen aan die de partij rond de gewezen judocoach ook hun gemeente op de kaart willen zetten. Regionaal voorzitter Werner Van Herreweghe uit Erpe-Mere ziet alvast een aantal belangrijke redenen voor het succes van Lijst Dedecker: "Onze partij is vernieuwend en staat garant voor een politiek van het Gezond Verstand. Ons ijzersterk partijprogramma en het enthousiasme van onze leden en sympathisanten werken aanstekelijk en vormen een schitterende basis voor de verdere uitbouw van onze partij".

De federale verkiezingen van 10 juni waren voor de Lijst Dedecker een succes. Ondanks alle politieke strubbelingen van de afgelopen maanden, werkte onze partij achter de schermen naarstig verder aan de uitbouw van haar structuren. Hierbij werden de acht regionale besturen in onze provincie hervormt tot vier nieuwe ankerpunten. De regio Aalst-Oudenaarde, die de bestaande regio's "Land van Aalst" en "Vlaamse Ardennen" vervangt, heeft sinds kort een tijdelijk bestuur aangesteld. Naast voorzitter Werner Van Herreweghe bestaat het dagelijks bestuur uit secretaris Sally Van den Bergh (Aalst), penningmeester Inge Vanmoerbeke uit Oudenaarde en ondervoorzitter Bruno Cheyns (Zottegem). De ledenadministratie werd toevertrouwd aan de goede zorgen van Erik De Blander uit Geraardsbergen. Ook de plaatselijke afdelingen zijn prominent vertegenwoordigt in de bestuursgroep: Voor Ninove werden Albert Van Liedekerke en Wim Van De Wiele afgevaardigd. Geert François en Sven Schollaert vertegenwoordigen respectievelijk de gemeentes Lede en Herzele.

Het nieuwe regionale bestuur van de Lijst Dedecker staat garant voor een zeer dynamische werking. "En dat mag zeer letterlijk geïnterpreteerd worden" stelt Van Herreweghe. "Iedere nieuwe afdeling binnen onze regio heeft de mogelijkheid om zelf een aantal vertegenwoordigers af te vaardigen. Zo houden we het bestuur dynamisch en scherpen we de band met de plaatselijke werking verder aan. Dit zorgt echter ook voor een constante instroom van nieuwe mensen en verfrissende ideeën die ons kunnen helpen om LDD verder uit te bouwen in onze streek, besluit Van Herreweghe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here